ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΠΦ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΠΡΟΝΟΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ

Ο σύλλογος μας είχε τη τιμή να φιλοξενήσει τους ομιλητές του ειδικού διεπιστημονικού κέντρου Ψυχολογικής & Θεραπευτικής Υποστήριξης «ΠΡΟΝΟΗΣΗ», στην επιτυχή εκδήλωση που συντελέστηκε υπό την αιγίδα του ΑΟΠΦ, στην αίθουσα παρουσιάσεων του νέου κλειστού γυμναστηρίου του Π. Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ.

Ο Α.Ο.Π.Φ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Βασίλη Ροντογιάννη, υπεύθυνο του Κέντρου για την άψογη διοργάνωση της παρουσιάσης, που απευθυνόταν στους γονείς αθλητών του Α.Ο.Π.Φ, όπως και στο ευρύτερο κοινό, παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και κάλυψε γνωστικά αντικείμενα από τρεις διαφορετικούς τομείς ειδικών επιστημόνων/θεραπευτών (παιδοψυχολόγο – ειδικό παιδαγωγό, εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή).

Μετά την παρουσίαση συμφωνήθηκε να επαναληφθεί, σε εύλογο διάστημα, άλλη μία ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, που θα ανακοινωθεί σύντομα και θα αφορά την εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη αθλητών μικρής ηλικίας.

 (Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες από τις γραμματείες των τμημάτων ενώ ενημερωτικά φυλλάδια θα διανεμηθούν έγκαιρα, στην διάρκεια του επόμενου μήνα).

                30.11.2018