ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΠΡΟΝΟΗΣΗ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ.

Ο σύλλογος μας έχοντας θέσει ως βασική προτεραιότητα την υγεία και την καλή ψυχολογία των παιδιών – αθλητών του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσίαση του έργου του ειδικού διεπιστημονικού κέντρου Ψυχολογικής & Θεραπευτικής Υποστήριξης «ΠΡΟΝΟΗΣΗ», σε εκδήλωση που θα τελεστεί υπό την αιγίδα του ΑΟΠΦ, στην αίθουσα παρουσιάσεων του νέου κλειστού γυμναστηρίου του Π. Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους γονείς αθλητών του Α.Ο.Π.Φ, όπως και στο ευρύτερο κοινό, παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με ανάπτυξη τριών θεματικών ενοτήτων, από τρεις διαφορετικούς ειδικούς επιστήμονες/θεραπευτές (παιδοψυχολόγο – ειδικό παιδαγωγό, εργοθεραπευτή και λογοθεραπευτή).

Η συνολική χρονική διάρκεια θα είναι αυτή της μίας (1) ώρας περίπου, ενώ με το πέρας των ομιλιών οι εκπρόσωποι του Κέντρου ”Προνόηση΄΄ είναι στη διάθεση των γονέων να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματα και απορίες.

Τα προτεινόμενα θέματα ακολουθούν παρακάτω:

  1. «Ενδείξεις μαθησιακών δυσκολιών στην προσχολική και σχολική ηλικία» (Παιδοψυχολόγος – Ειδικός Παιδαγωγός)
  2. «H σημασία της εργοθεραπείας στην παιδική ηλικία» (Εργοθεραπευτής)
  3. «Λογοθεραπεία: Πότε απευθυνόμαστε σε ειδικό;» (Λογοθεραπευτής)

(Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες από τις γραμματείες των τμημάτων ενώ ενημερωτικά φυλλάδια θα διανεμηθούν στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας)

*Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

             17.11.2018