ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Το τμήμα αντισφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. προκηρύσσει το ανανεωμένο Παιδικό πρωτάθλημα Tennis του συλλόγου

Το τμήμα αντισφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ. προκηρύσσει το  ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ  Παιδικό πρωτάθλημα  Tennis του συλλόγου. Στόχος μας είναι η συμμετοχή στην άθληση, στην ψυχαγωγία, καθώς και στην γνωριμία και σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αγωνιζομένων.

Δικαίωμα Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι από τον Α.Ο.Π.Φ. και συγκεκριμένα από τις ακαδημίες του, αγωνιστικοί αθλητές δεν επιτρέπονται να συμμετάσχουν. επιβάλλεται η τήρηση του κώδικα συμπεριφοράς   και των κανονισμών του αθλήματος.

Κατηγορίες

  • Οι κατηγορίες θα είναι χωρισμένες με επίπεδο και όχι με ηλικία και θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα pool με βάση τις συμμετοχές.

Κλήρωση Αγώνα 

Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα  των αγώνων  δεν υπάρχει κλήρωση .

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι αθλητές  πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής  στην γραμματεία. Θα γίνουν δεκτοί και alternate on site.

Ενημέρωση Αθλητών

ΟΙ αθλητές θα ενημερωθούν  για την ώρα που θα πρέπει να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο  από την Παρασκευή 9/11 από τον επιδιαιτητή αγώνων

 

Πληροφορίες και Ενημέρωση Αγωνιζομένων

Έκτορας Μπούσουλας  (6943817042)

Αθανασία Ζητουνιατου  (6946843186)

Κώστας Δατσικας (6944376523)

Ιατρική Κάλυψη

Η κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων είναι ευθύνη των ιδίων. Οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πάσχουν από κάποια ασθένεια που έθετε ή θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους, ή θα περιόριζε την δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα, αντιλαμβάνονται τους σχετικούς κινδύνους και οικειοθελώς και ελεύθερα επιλέγουν να τους αναλάβουν.

Οικονομικές Υποχρεώσεις

Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ορίζετε στα 10€.

 

Επιτροπή Πρωταθλήματος

Υπεύθυνος Αγώνων:       Μπούσουλας Έκτορας

Επιδιαιτητής αγώνων :  Αθανασία Ζητουνιατου

Βοηθός Αγώνων : Κώστας Δατσικας

           

H Επιτροπή Πρωταθλήματος έχει την φροντίδα για την εφαρμογή και τήρηση της προκήρυξης αυτής, την έγκριση Δηλώσεων συμμετοχής των αθλητών, την επιλογή του συστήματος αγώνων καθώς και την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος κατά την εφαρμογή του προγράμματος και την διεξαγωγή των αγώνων.