ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αήττητος και την 4η αγωνιστική ο Α.Ο.Π.Φ. οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α

Ο ΑΟΠΦ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, με την ομάδα μας να επικρατεί του Μίλωνα με 67-65.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ, με συνεχόμενες ανατροπές μέχρι και το τελευταίο λεπτό καθώς το σκορ ήταν 64-64. Σε εκείνο το σημείο ένα μεγάλο κλέψιμο και καλάθι του Σάββα Δορκοφίκη, σε συνδυασμό με μια βολή από τον Λάζαρο Τζορμπατζίογλου, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Π. Φαλήρου.

Ο Τζορμπατζίογλου ήταν συγκλονιστικός, με τον γκαρντ της ομάδας μας να σταματάει στους 25 πόντους με 5 τρίποντα, ενώ ο Δορκοφίκης πρόσθεσε 9.

Για τον Μίλωνα, ο Παπανικολόπουλος είχε 13 πόντους.

ΑΟΠΦ-ΜΙΛΩΝΑΣ 67-65

Δεκάλεπτα: 18-11, 23-32, 48-46, 67-65

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Χρόνης, Γεωργόπουλος

ΑΟΠΦ: (Παπαδάτος Ζάνος): Καψαρίδης 8(1), Τζορμπατζίογλου 25(5), Βαϊδάκης 8, Πρόγκας 8, Τσιπίδης 3, Καράμπελας 2, Κοκαλιάς 4, Δορκοφίκης 9, Εξηνταβελώνης, Τσελεμπής, Μελισσουργός.

Μίλωνας: (Αποσκίτης, Μητρόπουλος): Ζούκας 8, Ανδρεόπουλος 6, Παπανικολόπουλος 13(3), Ψυλέας 11(1), Μαυροειδής 8, Καραγιαννίδης 9(1), Σφυρής 6(1), Γαλάνης 1, Μπελίτσης 3

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς της ομάδας μας, Αλέξης Παπαδάτος, δήλωσε στο aopf.gr:

«Ήταν έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Μείναμε 15 πόντους πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε την διάθεση που έπρεπε για να πάρουμε μια πολύ παλικαρίσια νίκη. Το να χάνεις 15 πόντους και να βρίσκεις τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψεις και να κερδίσεις είναι πάρα πολύ σημαντικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ από το www.eskana.gr: