ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αήττητος ο Α.Ο.Π.Φ. στη Α΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. – Διπλό στην έδρα του Πορφύρα με 64-65

Ο Α.Ο.Π.Φ. έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, με την ομάδα μας να περνάει νικηφόρα από την έδρα του Πορφύρα με 65-64.

Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος του αγώνα όταν οι παίκτες του Αλέξη Παπαδάτου βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Με όπλο όμως την ψυχραιμία και την καλή άμυνα κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη διατηρώντας το αήττητο για ακόμα μια αγωνιστική.

Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Καψαρίδης με 17 πόντους, με τον Βαϊδάκη να προσθέτει 11 και τον Κοκαλιά 10 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς της ομάδας μας, Αλέξης Παπαδάτος δήλωσε στο AopF.gr:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, παρόλο που 2 βασικά μας στελέχη ήταν εκτός. Το καλό είναι ότι κάποια νέα παιδιά ανταποκρίθηκαν και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως στο τέλος ο Πορφύρας πέρασε μπροστά. Παρόλα αυτά δεν τα παρατήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε το «διπλό». Πρόκειται όπως είπαμε για μια πάρα πολύ σημαντική νίκη τόσο από ψυχολογικής άποψης, όσο και από αγωνιστικής, ενώ κρατάμε στα θετικά για την ομάδα μας, σίγουρα, τον χαρακτήρα που έδειξαν τα νεαρότερα παιδιά της ομάδας μας».

Πορφύρας-ΑΟΠΦ: 64-65

Διαιτητές: Καραβίτης, Καρύκας, Πρισιμιτζάκης

Δεκάλεπτα: 15-18, 27-34, 49-48, 64-65

Πορφυρας: (Λειβάδης): Οικονόμου 3(1), Γουρδομιχάλης, Γιαννόπουλος 5, Παπαδάκςη 2, Λοϊζίδης 6, Φωτόπουλος 18, Καλαμαράς 15(1), Λιαδής 2, Σκάνδαλος 13.

ΑΟΠΦ: (Παπαδάτος, Ζάννος): Βαϊδάκης 11, Τσελεμπής 4(1), Πρόγκας 8, Κοκαλιάς 10(2), Τσορμπατζίογλου 6(2), Τσιπίδης 2, Εξηνταβελώνης 4, Καράμπελας 3(1), Μελισσουργός, Καψαρίδης 17(1), Σωτηρόπουλος.