ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρεμιέρα με νίκη για τον Α.Ο.Π.Φ. στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, επικρατώντας της Ένωσης Τραχώνων-Αλίμου με 72-69 στο «Σοφία Μπεφόν».

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ο Α.Ο.Π.Φ. πήρε τα ηνία και βρέθηκε ακόμα και με διψήφιες διαφορές μπροστά στο σκορ.

Κάποια κενά διαστήματα στην τελευταία περίοδο έδωσαν το δικαίωμα στην φιλοξενούμενη ομάδα να μειώσει. Παρόλα αυτά στο τέλος το Φάληρο έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στη νίκη.

Κορυφαίος της ομάδας μας ήταν ο Λεωνίδας Βαϊδάκης με 16 πόντους, με τον Δορκοφίκη να προσθέτει 15 και τον Τζορμπατζίογλου 13. Από την ομάδα  της Ένωσης Τραχώνων-Αλίμου ο Πλατής είχε 25 πόντους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Α.Ο.Π.Φ., Αλέξης Παπαδάτος, δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρότι βρεθήκαμε με 15 πόντους μπροστά, σε εκείνο το σημείο αδικαιολόγητα χαλαρώσαμε. Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες. Δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να μας φτάσει κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος ευτυχώς όλα καλά».

ΑΟΠΦ – Ένωση Τραχώνων Αλίμου 72-69

Διαιτητές: Μαυρέλης, Μελής, Πρισκιτζάκης

Δεκάλεπτα: 23-20, 49-35, 59-47, 72-69

Α.Ο.Π.Φ.: (Παπαδάτος, Ζάννος):  Βαϊδάκης 16(3), Καψαρίδης 2, Τζορμπατζίογλου 13(3), Τσιπίδης 12, Δορκοφίκης 15(2), Κοκκαλιάς 7(1), Τσελεμπής 5, Πρόγκας 2, Εξηνταβελώνης, Καράμπελας.

Ένωση Τραχώνων/Αλίμου: (Χαριτάτος, Φαραός): Καπέτσης 7(1), Ρούσσος 8, Πλατής 25(4), Παπαδημητρακόπουλος 9, Καδδάς 7, Ασημένιος 10, Ματσούρος 3, Κίτσιος, Σωτηρόπουλος, Καραχάλιος, Γκίκας.