ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Ο Κώστας Περγαντής, συνεργάτης του Στέφανου Τσιτσιπά, στο τμήμα τένις του Α.Ο.Π.Φ.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Α.Ο.Π.Φ  με τον Κώστα Περγαντή, από τον Σεπτέμβριο, στο τμήμα τένις, όπου θα έχει τον ρόλο του Αθλητικού Σύμβουλου (Mental Training). Όπως εξηγεί ο ίδιος, ό όρος στα αγγλικά αποδίδει καλύτερα την “Νοητική Προπόνηση”, που είναι  το ίδιο σημαντική με την Σωματική Προπόνηση.

O Κώστας έχει αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα “Αντισφαίριση”.

Δούλεψε επί Είκοσι Τρία χρόνια ως προπονητής για Παιδιά & Ενήλικες στα τμήματα εκμάθησης Αντισφαίρισης του Δήμου Χαϊδαρίου ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές το 2009 (Msc Sthrathglyde Univercity-ICPS) δουλεύοντας με έφηβους Αθλητές του Αγωνιστικού Τένις.

Είχε την μόνιμη στήλη της “Συμβουλευτικής” στο περιοδικό Tennis Society από την αρχή έως το τέλος της κυκλοφορίας του.

Σήμερα είναι Διευθυντής Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών στον Δήμο Χαϊδαρίου και συμβουλεύει αθλητές και αθλήτριες που κυνηγούν το όνειρο τους και  θέλουν να παίζουν “Το Καλύτερο Παιχνίδι του κόσμου”. Δουλεύει με τους Αθλητές φροντίζοντας να συνεργάζεται ταυτόχρονα με τους γονείς, τους προπονητές και όλους όσους έχουν θέση στην ομάδα υποστήριξης του αθλητή ή της αθλήτριας.

Κορυφαία η συνεργασία του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον πιο επιτυχημένο σήμερα Έλληνα τενίστα.

Καλώς ήρθες Κωστή στην ομάδα των προπονητών μας και στην οικογένεια του ΑΟΠΦ.

Συγχαρητήρια από όλους μας για την πορεία σας με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Κάνετε την Ελλάδα περήφανη και αποτελεί τιμή για τον Α.Ο.Π.Φ, που θα σε έχει κοντά του.

 

Ο τεχνικός διευθυντής του τμήματος Αντισφαίρισης

Έκτορας Μπούσουλας

Ο έφορος του τμήματος Αντισφαίρισης

Γιώργος Πράπας