ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελετή λήξης των Ακαδημιών Μπάσκετ του Α.Ο.Π.Φ. – ΦΩΤΟ

Σε μια ωραία εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», ο Α.Ο.Π.Φ., στο πλαίσιο της τελετής λήξης των ακαδημιών, βράβευσε το παιδικό για την αήττητη πορεία του στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ και την άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. Ο σύλλογός μας παρέδωσε τιμητικές πλακέτες στην LAMDA MARINA FLISVOS A.E. για την στήριξή της στην ομάδα, αλλά και στον γιατρό, Στέλιο Πιππή για την ανιδιοτελή προσφορά του στο τμήμα καλαθοσφαίρισης.
 
Επίτιμος καλεσμένος της ομάδας μας ήταν ο διεθνής σέντερ του Πανιωνίου, Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος παρέδωσε τα βραβεία στους παίδες, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ πριν την έναρξη της τελετής έπαιξε με τα μικρά παιδιά, μοιράζοντας πολλά χαμόγελα.
 
Παρών στην εκδήλωση, η οποία έγινε στο πλαίσιο της τελετής λήξης των ακαδημιών μας, ήταν και ο Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, με τον ίδιο να αναφέρει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΑΟΠΦ Νίκο Δέτση:
 
«Στόχος του ΑΟΠΦ είναι να χτίσει βήμα-βήμα μια ομάδα, η οποία θα στηρίζεται κυρίως στα παιδιά από το Παλαιό Φάληρο και τα οποία θα προέρχονται από τις ακαδημίες. Αυτός είναι ο στόχος και της νέας διοίκησης. Ο Δήμος Π. Φαλήρου από την πλευρά του ήταν πάντα στο πλευρό του συλλόγου και θα συνεχίσει να είναι».

[PVGM id=8288]