ΒΟΛΕΪ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ.

Ανακοίνωση: Επαναλειτουργία του τμήματος πετοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ.

Ο σύλλογος μας και το ΝΕΟ Δ.Σ μετά την ήδη επαναλειτουργία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ έχει αποφασίσει και την επενεκκίνηση του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης (volley) με την παράλληλη λειτουργία ακαδημιών κοριτσιών ηλικίας από 7 ετών και άνω. Ο Α.Ο.Π.Φ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Νικήτα Χιωτίνη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την θέση του τεχνικού διευθυντή του τμήματος volley και του προπονητή της γυναικείας ομάδας.

Ο Νικήτας Χιωτίνης είναι γεννημένος το 1970, είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Ελλάδος και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπόνητων Πετοσφαίρισης. Υπήρξε αθλητής πετοσφαίρισης για 32 έτη, αγωνιζόμενος και σε εθνικές κατηγορίες. Τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει προπονητικά καθήκοντα σε ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως στην Αρμενική, στη Β΄εθνική ανδρών και Α.Ο.Ν Αργυρούπολης, στη Β΄εθνική γυναικών, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Με την αμέριστη στήριξη της νέας διοίκησης και όλου του συλλόγου ευελπιστούμε πως θα οδηγήσει το τμήμα του βόλλεϋ δυναμικά στη σταδιακή ανάπτυξη ποιοτικού αθλητισμού στο τμήμα, δίνοντας πρωτίστως βάση στην ανάπτυξη των υποδομών και ακαδημιών με στόχο την στελέχωση της γυναικείας ομάδας μας, στο μέλλον, με αθλήτριες που κυρίως θα προέρχονται από αυτές.

Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την επαναλειτουργία του τμήματος, τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

07.6.2018