ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Με Γαρδίκα, Τρούλο και Κάκαρη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Πόλο!

Συμπεριλαμβανομένων των Γαρδίκα Νικόλαου, Κώστα Κάκαρη και Τρούλου Χαράλαμπου (αθλητών του Α.Ο.Π.Φαλήρου) η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Βλάχου για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων στην Ταραγόνα (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη (14-28 Ιουλίου).

*Αναλυτικά η ανακοίνωση απο το γραφείο τύπου ΚΟΕ:

Αρχίζει την προετοιμασία της για Ταραγόνα και Βαρκελώνη (Ορθή Επανάληψη)

Την προετοιμασία της εν όψει των Μεσογειακών Αγώνων στην Ταραγόνα (27 Ιουνίου – 1 Ιουλίου) και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βαρκελώνη (14-28 Ιουλίου), αρχίζει αύριο (30/5) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε για το πρωί (11.30) στο Εθνικό κολυμβητήριο “Πέτρος Καπαγέρωφ” του Πειραιά, 11 πολίστες, πλην εκείνων του πρωταθλητή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ οι οποίοι και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία αργότερα, λόγω των υποχρεώσεων του στο F 8 του Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα.

Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Κώστας Κάκαρης, Νίκος Γαρδίκας Τρούλος Χ. (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Κων/νος Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ) και Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ Τουρκίας).

Η Εθνική μας, από τις 30/5 έως τις 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με τις αντίστοιχες της Κίνας και της Ιαπωνίας, που βρίσκονται στη χώρα μας.

 

Νίκος Γαρδίκας, Χαράλαμπος Τρούλος με το Κύπελλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών 2017 στο Βελιγράδι (13-8-2017)

και ο Κάκαρης Κώστας