ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ξεπεράσαμε κάθε ρεκόρ στα Ρέστεια 2018 – Απολογισμός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο.Π.Φ ΡΕΣΤΕΙΑ 2018

Ο σύλλογος μας είχε την τιμή, αλλά και την ιδιαίτερη χαρά, να διοργανώσει και φέτος, τα ΡΕΣΤΕΙΑ 2018, την επί πολλά χρόνια διασυλλογική διοργάνωση αγώνων κολύμβησης του Α.Ο.Π.Φ, με τη συμβολή της Κ.Ο.Ε και με την συμμετοχή εικοσιοκτώ ομάδων, μεταξύ των οποίων και μίας ομάδας από την Κύπρο. Φέτος ξεπεράσαμε κάθε ΡΕΚΟΡ συμμετεχόντων αθλητών, που έφτασαν αισίως τους 750!

Η ιστορική αυτή «γιορτή» της κολύμβησης του συλλόγου μας φιλοξενήθηκε στο σύγχρονο αγωνιστικό κολυμβητήριο του Αλίμου, το Σ/Κ, 19-20 Μαϊου και το Δ.Σ ευχαριστεί τους συντελεστές, που εξασφάλισαν την συνεργασία αυτή με τον γειτονικό μας Δήμο.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης και ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, εκπρόσωποι της Κ.Ο.Ε, ενώ τιμήθηκε από τον Α.Ο.Π.Φ, στην τελετή έναρξης των αγώνων, ο ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης.

Η οργανωμένη προετοιμασία και συντονισμός της διοργάνωσης από τους 12 προπονητές της ομάδας μας, σε συνεργασία με τους εφόρους του κολυμβητικού τμήματος, είχε μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα την πολύ καλή ροή του προγράμματος των αγώνων, χωρίς αναμονές και καθυστερήσεις.

Ιδιαίτερα όμως σημαντική ήταν και η βοήθεια των εικοσιδύο(!) εθελοντών, γονέων κολυμβητών μας, που βρίσκονταν παντού, κάνοντας ότι ήταν δυνατόν για να συνδράμουν στην επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων, μαζί με μέλη και του συλλόγου γονέων του τμήματος. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την κα Ελένη Μουμτζή/Νακά, που προσέφερε τις υπηρεσίες της, ως γιατρός των αγώνων.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης, τις εταιρείες Pool Sport, Bίκος, ΒΡΥΚΟ Α.Ε, Speedlane, Posidonia, D’ Azur, Ι. Πιπερίδης Α.Ε, M.I.E C.O L.Td, hSUN, Fuji Film, Αzzurro Travel, Themelidis, Kartelias Spyros, την ταβέρνα Στάθης-Γιώτα, την Farma Χρονά, το Ωδείο Π. Φαλήρου και την σχολή Χορού Dance for ever. Eλπίζουμε το αποτέλεσμα να ήταν θετικό και να συμβάλλαμε στην σωστή προετοιμασία και πρόοδο των κολυμβητών όλων των συμμετεχόντων ομάδων, στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά και να ενισχύσαμε τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητικών ομάδων, που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς Νίκος Μ. Δέτσης Πρόεδρος Δ.Σ.