ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Οικογενειακή υπόθεση ο μεγάλος τελικός των Νέων ανδρών στο Πόλο Γλυφάδα-Π.Φάληρο!

Γλυφάδα και Π.Φάληρο στον μεγάλο τελικό των Νέων ανδρών!

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην κατηγορία των Νέων ανδρών με αντίπαλο την πολύ δυνατή ομάδα του Π.Φαλήρου.

Οι δύο ομάδες που παραδοσιακά έχουν επιτυχίες στη συγκεκριμένη κατηγορία πέρασαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης δια πυρός και σιδήρου.

Ο μεν ΑΝΟΓ επικράτησε 7-6 της Βουλιαγμένης, ενώ ο ΑΟΠΦ νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 10-9.

Στις 19:00 λοιπόν θα ξεκινήσει ο τελικός ανάμεσα σε ΑΟΠΦ και ΑΝΟΓ, ενώ μια ώρα πριν θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Βουλιαγμένη για το χάλκινο μετάλλιο, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

O Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της Υδατοσφαίρισης του ΑΟΠΦ Διονύσης Βώσσος δήλωσε: «Οικογενειακή υπόθεση ο τελικός !!! Όλοι μαζί το απόγευμα να χειροκροτήσουμε τους ασημένιους και χρυσούς πρωταθλητές !!!! Την χρυσή φουρνιά από Παίκτες γεννημένοι το 1999 και 2000 που ανέδειξε ο ΑΟΠΦ !!!!

Η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού! 

Οι αθλητές του Νίκου Μαμούρη βασιζόμενοι στην “Full HD” άμυνα τους, αλλά και στην κυριαρχία του Θεόφιλου Αλεξανδρίδη κάτω απ’τα Φαληριώτικα δοκάρια, οδήγησαν τον Α.Ο.Π. Φαλήρου σε μία ξεκάθαρη νίκη με 10-9 επί του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στον 2ο ημιτελικό της διοργάνωσης και προκρίθηκαν στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων-Ανδρών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον Α.Ν.Ο.Γλυφάδας στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης το οποίο -απ’ότι αναμένεται- θα σφίζει από θεατές σήμερα, στις 19:00’ απογευματινή.

ΑΟ Παλ. Φαλήρου – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. : 10-9
Τα 8’λεπτα του (2ου) ημιτελικού:
1ο:4-1, 2ο:2-2, 3ο:4-3, 4ο:0-3