ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Με τρεις ομάδες ο Α.Ο.Π.Φαλήρου στο HaBaWaBa Greece, 2018… δίδοντας έμφαση στις υποδομές του!

Με τρεις(3) ομάδες ο Α.Ο.Π.Φαλήρου στο HaBaWaBa Greece, 2018… δίδοντας έμφαση στις υποδομές του!

Από 05 έως και 08 Ιουλίου 2018, στο Κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας θα διεξαχθεί το 3ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Ο Α.Ο.Π.Φαλήρου θα συμμετάσχει σ’αυτό και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες (U.9 & U.11) με τρεις(3) -για πρώτη φορά- ομάδες (δύο/2 ομάδες με αθλητές κάτω των 11 ετών/γενν.2011+ & μία/1 ομάδα με αθλητές κάτω των 9 ετών/γενν.2009+ , δίδοντας την ευκαιρία στους “μικρούς” του να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης!

Ο υπεύθυνος υποδομών του Α.Ο.Π.Φαλήρου, Γιώργος Σκανδάλης σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών του Α.Ο.Π.Φαλήρου (Γιώργο Καραγεωργόπουλο & Αλέξανδρο Πετρόπουλο) αναφέρθηκε σχετικά για τον πρωταρχικό στόχο των ακαδημιών του Α.Ο.Π. Φαλήρου :
« Στο Φάληρο έχουμε ως στόχο όχι μόνο να διδάξουμε το άθλημα της υδατοσφαίρισης αλλά, κυρίως, βασιζόμενοι στην παράδοση μας, να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα, που έχουν τη δυνατότητα να διακριθούν.
Εκμεταλλευόμενοι παρόμοιες εκδηλώσεις παγκοσμίου εμβέλειας όπως το HaBaWaBa παρέχουμε τα εφόδια στους μικρούς μας υδατοσφαιριστές να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να πλαισιώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα του ομίλου χωρίς -βέβαια- να λησμονούμε τον παιδαγωγικό ρόλο των ακαδημιών μας, δεδομένης της παιδικής τους ηλικίας. »

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου, συγχαίρει την αθλητική οργανωτική Delta I.S.O. για την οργάνωση και την γενικότερη ευθύνη της εν λόγω εκδήλωσης.

polo-aopf-

polo-aopf-3 polo-aopf-4 polo-aopf-5