ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Το νέο σύγχρονο γυμναστήριο του ΑΟΠΦ – Εκσυγχρονισμός Γυμναστηρίου / GYM upgrade

Μας το ζητήσατε, … σας το παρουσιάζουμε! Εκσυγχρονισμός Γυμναστηρίου / GYM upgrade. Στο νέο σύγχρονο γυμναστήριο του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου η νέα μας φιλοσοφία τοποθετεί τον δικό (μας) αθλητή υδατοσφαίρισης στο επίκεντρο.

GYM upgrade. 1

Ο Α.Ο.Π.Φ. αποφασίζοντας να εκσυγχρονίσει το γυμναστήριο του, τοποθετώντας ειδικό τάπητα, καινούργια όργανα εκγύμνασης και αναβαθμίζοντας τα μηχανήματα του, πρωτοπορεί στον τομέα του team & personal training.

Μία καθημερινή ατομική προπόνηση, μια σταθερή άσκηση ενδυνάμωσης και … η θετικότητα που εκπέμπει ο όμιλος είναι -πλέον- τα στοιχεία της ορθής ψυχολογίας του πρωταθλητισμού.

Εσύ, απλώς φαντάσου ότι μπορείς να έχεις ολόκληρο ‘Health’ γυμναστήριο δίπλα στην πισίνα σου, εξασκώντας το πρόγραμμά σου και τους στόχους που σου έβαλε ο προπονητής σου.

About / A.O.P.F. GYM :
Αναβαθμισμένα όργανα γυμναστικής.
Team & Personal Training: σε αίθουσα με χρήση των οργάνων του γυμναστηρίου υπο την καθοδήγηση των προπονητών.
Features / A.O.P.F. GYM :
TRX
Medicine balls
Ultimate full-body dumbbell
Ultimate full-body resistance band
Cross-fit box
Exercise mattresses
Exercise Bands Resistance

* Το τμήμα διοίκησης υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φαλήρου ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Ρέστειου κολυμβητηρίου κ. Ντίνο Νικολαΐδη, τον πρόεδρο του ομίλου, κ. Πολυχρόνη Σεραφείμ, το Δ.Σ. του Α.Ο.Π.Φαλήρου καθώς και την εταιρεία “bodyworks” για την εκσυγχρόνιση του γυμναστηρίου και την γενικότερη εξειδικευμένη υποστήριξη στους τομείς της άσκησης και της πληρέστατης και αμεσότατης τεχνικής κάλυψης των οργάνων γυμναστικής μας.

GYM upgrade. 2 GYM upgrade. 6 GYM upgrade. 7 GYM upgrade.0 GYM upgrade.8 GYM upgrade