ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το όνομα της αδικοχαμένης Παλαιοφαληριώτισσας Σοφίας Μπεφόν, θα δοθεί στο νέο Κλειστό Γήπεδο του Π.Φαλήρου

Το όνομα της αδικοχαμένης Παλαιοφαληριώτισσας γιατρού Σοφίας Μπεφόν, θα δοθεί στο νέο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου.

sofia-mpefon

 

Αναφερόμενος στην απόφαση αυτή ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης είπε πως, με αυτό τον τρόπο ο Δήμος τιμά την πρόωρα αδικοχαμένη ιπτάμενη γιατρό του ΕΚΑΒ, η οποία έχασε τη ζωή της, υπηρετώντας τον ασθενή συνάνθρωπο.

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, η αείμνηστη Σοφία σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ συνετρίβη ανοιχτά του Σουνίου, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2001, οδηγώντας στο θάνατο και όλους όσους επέβαιναν σ’ αυτό.

 

Δημοσίευμα εκείνης της εποχής: 

sofia-mpefon-1

Εγκαίνια 8/10/2017 

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή 8-10-2017 και θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Χαλαμανδάρης μιλώντας εκ μέρους των συλλόγων της πόλης, πρότεινε το Κλειστό να ονομαστεί “Διονύσης Χατζηδάκης” κάτι που ο δήμαρχος ευγενικά αρνήθηκε θεωρώντας πως η τιμή αυτή ανήκει στη γιατρό που έχασε τη ζωή της υπηρετώντας το συνάνθρωπο.

Α.Ο.Π.Φαλήρου Basketball Academy

kleisto-gymnasthrio-p-falhsrou

kleisto-gymnasthrio-p-falhsrou-1