Το όνομα της αδικοχαμένης Παλαιοφαληριώτισσας γιατρού Σοφίας Μπεφόν, θα δοθεί στο νέο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου.

sofia-mpefon

 

Αναφερόμενος στην απόφαση αυτή ο δήμαρχος Διονύσης Χατζηδάκης είπε πως, με αυτό τον τρόπο ο Δήμος τιμά την πρόωρα αδικοχαμένη ιπτάμενη γιατρό του ΕΚΑΒ, η οποία έχασε τη ζωή της, υπηρετώντας τον ασθενή συνάνθρωπο.

Για όσους πιθανόν δεν το γνωρίζουν, η αείμνηστη Σοφία σκοτώθηκε όταν το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ συνετρίβη ανοιχτά του Σουνίου, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2001, οδηγώντας στο θάνατο και όλους όσους επέβαιναν σ’ αυτό.

 

Δημοσίευμα εκείνης της εποχής: 

sofia-mpefon-1

Εγκαίνια 8/10/2017 

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν την Κυριακή 8-10-2017 και θα πραγματοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Χαλαμανδάρης μιλώντας εκ μέρους των συλλόγων της πόλης, πρότεινε το Κλειστό να ονομαστεί “Διονύσης Χατζηδάκης” κάτι που ο δήμαρχος ευγενικά αρνήθηκε θεωρώντας πως η τιμή αυτή ανήκει στη γιατρό που έχασε τη ζωή της υπηρετώντας το συνάνθρωπο.

Α.Ο.Π.Φαλήρου Basketball Academy

kleisto-gymnasthrio-p-falhsrou

kleisto-gymnasthrio-p-falhsrou-1