ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ

Πόλο: Δύο γκολ του Χαράλαμπου Τρούλου στο φινάλε έδωσαν την πρωτιά στην ΕΛΛΑΔΑ!

Πέρασε από χίλια κύματα αλλά εν τέλει η Εθνική ομάδα πέτυχε τον πρώτο στόχο της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ελλάδα-Ρωσία 10-10

Οι παίκτες του Τεό Λοράντου κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη ισοπαλία με αντίπαλο τη Ρωσία, ένα αποτέλεσμα που θεωρείται υπερπολύτιμο, τόσο γιατί η Ελλάδα αναδείχθηκε πρώτη στον όμιλο, όσο και για τον τρόπο που επιτεύχθηκε, διότι οι Ρώσσοι ήταν μπροστά με 10-8 ένα λεπτό πριν το τέλος.

Εκεί, με ψυχραιμία ο Χαράλαμπος Τρούλος με δύο συνεχόμενα τέρματα έδωσε στην Ελλάδα τον βαθμό που χρειαζόταν και πλέον ο Τεό Λοράντος σχεδιάζει το πλάνο που θα ακολουθήσει στον δρόμο προς την κορυφή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Η Ρωσία έθεσε δύσκολα ερωτήματα σήμερα στην Εθνική ομάδα, η οποία ενώ προηγήθηκε στη συνέχεια ήταν συνεχώς σε ρόλο κυνηγού, ενώ το δραματικό φινάλε είχε ευτυχώς αίσιο τέλος για την ομάδα του Τεό Λοράντου.

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-4, 3-2, 3-2.

ΡΩΣΙΑ: Τσουβίλεφ, Προνίν, Σέιν, Γιούσοφ, Κρουγκ, Μερκούλοφ 1, Αντρέεφ 2, Κουτσερένκο, Ζακίροφ 3, Γκουσάροφ, Σακουντίνοφ, Κχαρκόφ 4, Τσιρκόφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 3, Μασμανίδης, Καπετενάκης, Σιορδίλης.

ellas-POLO

ΠΗΓΗ: aquafeed24.com