ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

ΑΟΠΦ: 1ο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης “Πέτρος Σκανδάλης” – Πρόγραμμα Αγώνων

Ο Α.Ο.Π. Φαλήρου / τμήμα υδατοσφαίρισης σας προσκαλεί στο 1ο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Πέτρου Σκανδάλη, για αγόρια γεννηθέντα το 2000(+) και νεότερα.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου,
από την 21η έως την 23η Απριλίου του 2017.

ABOUT TOURNAMENT / ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ :

dietnes-tournoua-aopfΤο διεθνές τουρνουά ‘ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ’ διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον Α.Ο.Π. Φαλήρου του τμήματος υδατοσφαίρισης και ο στόχος είναι να αποτιμηθεί φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στην υδατοσφαίριση για περισσότερο από τριάντα (30) χρόνια στον όμιλο του Α.Ο.Π.Φ. διατελώντας επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ και Γεν. Γραμματέας του Ομίλου, αλλά και ως γενικός έφορος του Α.Ο.Π.Φ. πανηγυρίζοντας σπουδαίες και μοναδικές επιτυχίες. Ήταν αυτός που ξεκίνησε το οικοδόμημα των ακαδημιών πόλο του Α.Ο.Π.Φ., που αποτελεί παράδειγμα στον ελληνικό χώρο κατακτώντας πολλές πανελλήνιες διακρίσεις. Υπήρξε ακούραστος «εργάτης» του αθλητισμού, που προσέφερε πολλά στο Φάληρο κινούμενος πάντοτε με ευπρέπεια, απολαμβάνοντας το σεβασμό και την εκτίμηση όλου του αθλητικού χώρου.

Επιπροσθέτως, το διεθνές αυτό τουρνουά σκοπό έχει να δημιουργήσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να έρθουν σε επαφή και να αρχίσουν φιλίες με άλλους νέους αθλητές από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό πνεύμα και τον αμοιβαίο σεβασμό.

ACCOMODATION & PARTICIPATING TEAMS / ΔΙΑΜΟΝΗ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ :

Το διεθνές τουρνουά ‘ΠΕΤΡΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ’ θα διεξαχθεί στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, στην Αθήνα, από την 21η έως την 23η Απριλίου του έτους, 2017.

Το εν λόγω τουρνουά υποστηρίζεται από τον Α.Ο.Π.Φαλήρου / τμήμα υδατοσφαίρισης.

Η διεθνής συμμετοχή/διαμονή περιλαμβάνει δύο (2)* ομάδες 15 αθλητών, ενός (1) προπονητή και ενός (1) βοηθού προπονητή ή έφορο ή συνοδό των οποίων η διαμονή οργανώνεται από τον Α.Ο.Π. Φαλήρου / τμήμα υδατοσφαίρισης σε συνεργασία με το ξενοδοχείο, Galaxy Hotel.
(http://www.galaxy-hotel.gr/)

* Διεθνείς ομάδες είναι:
• PVK “JADRAN CARINE”, HERGEG NOVI
• ROMA ZERO9, ITALY

Η ελληνική συμμετοχή/διαμονή περιλαμβάνει έξι (6)* ομάδες 15 αθλητών, ενός (1) προπονητή και ενός (1) βοηθού προπονητή ή έφορο ή συνοδό των οποίων η συμμετοχή/διαμονή οργανώνεται αυτοβούλως.

* Ελληνικές ομάδες είναι:
• Α.Ο.Π.Φ.(1)
• Α.Ο.Π.Φ.(2)
• Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
• ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
• ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
• Π.Α.Ο.Κ.

** Μέγιστος αριθμός μελών / ομάδα είναι :
17 (15 αθλητές / 1 προπονητής / 1 συνοδός)

AFISA σκανδαλης

aopf-programa-agonon

AFISA σκανδαλης

aopf-polo