ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αισιοδοξία για το μέλλον του Γυναικείου Μπάσκετ στον Α.Ο.Π.Φ.

korasides-aopf-mpasket--2Στα μέσα Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στο τμήμα Ακαδημίας Κοριτσιών του Α.Ο.Π.Φ. και τα νέα ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον του γυναικείου Μπάσκετ του Ομίλου μας.

Τμήμα Ακαδημίας Κοριτσιών. “H Δήμητρα Ραφτοπούλου στις κορασίδες και τις νεανίδες μας.” Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το καταπληκτικό playmaker Δήμητρα Ραφτοπούλου (το αγρίμι του Διογένη)  γεν. 2001 που παραμένει στην ομάδα μας  και το μεγάλο ταλέντο Αθηνά Ιωαννιδου  1.76 ύψος γεν.2003 από τη Προοδευτική που ήρθε με μεταγραφή στο σύλλογο μας.

Ο coach Τσίμπας χτίζει κάτι στέρεο για τα επόμενα χρόνια που θέλουμε να συνδυαστεί με την είσοδο των κοριτσιών μας στο καινούργιο κλειστό.

Προτεραιότητα πλέον δίνεται στα μικρά κορίτσια μας που στόχος είναι να βρεθούν μαζί με τον Coach Τσίμπα στη γυναικεία ομάδα.

Θέλουμε όλα τα κορίτσια του Α.Ο.Π.Φαλήρου δίπλα στον Coach Τσίμπα. Μπορούμε πολλά ενωμένοι και αγαπημένοι.

Ο Α.Ο.Π.Φ. ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

korasides-aopf-mpasket

” Μία μέρα στον Α.Ο.Π.Φ. για πάντα Α.Ο.Π.Φ.”

Στοιχεία από: ” A.O.Π.Φ. Basketball Academy “

korasides-aopf-mpasket-1

korasides-aopf-mpasket-2

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! Στο portal μας www.aopf.gr, στοFacebook, στο Twitter, στο Instagram και στο κανάλι μας στο YouTube θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάζουμε όλες τις δραστηριότητες των ομάδων μας από όλα τα αθλητικά τμήματα του Ομίλου.

Ο Α.Ο.Π.Φ. ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!