ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Φιλικά παιχνίδια παγκοσμίου επιπέδου του EPIC και του Pittsburgh της Pennsylvania απο τον Α.Ο.Π.Φαλήρου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια φιλοξενίας των διεθνών club υδατοσφαίρισης του EPIC και του Pittsburgh της Pennsylvania απο τον Α.Ο.Π.Φαλήρου.
Στην φιέστα της Κυριακής 3/7/2016  -στο Ρέστειο κολυμβητήριο- άπαντες αθλητές & αθλήτριες τόσο των αμερικανικών ‘club’ όσο και των αθλητών του Α.Ο.Π.Φαλήρου παρακολούθησαν βασικές αρχές της υδατοσφαίρισης απο τους διεθνείς μας αθλητές ( Χρήστο Αφρουδάκη, Άγγελο Βλαχόπουλο, Κώστ/νο Γεννηδουνιά, Κώστ/νο Φλέγκα ) και τις διεθνείς μας αθλήτριες ( Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου)
δίνοντας τους -επιπροσθέτως- την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε (διπλό) φιλικό αγώνα ως συμπαίκτες τους.
Ο προπονητής της ομάδας, Κωστής Πασλής δήλωσε: Τα τελευταία χρόνια γίνεται μία τεράστια προσπάθεια απο όλους τους υθίνοντες του ομίλου να διευρυνθούν οι δημόσιες σχέσεις κυρίως των ηλικιακών κατηγοριών.
Η εξωστρέφεια αυτή κατά την γνώμη μου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πληρότητα εμπειρίας των νεαρών αθλητών του Α.Ο.Π.Φαλήρου, αθλητών που θα πλαισιώσουν στο μέλλον την ανδρική μας ομάδα.
Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ομίλου και ο προπονητής των εφήβων Κωστής Πασλής ευχαριστούν θερμά τον κ. Παναγιώτη Τζελάτη για την γενικότερη επικοινωνία τους.