ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

Διακρίσεις του ΑΟΠΦ στους αγώνες σκυταλοδρομίας, «VIKOS STREET RELAYS», που διεξήχθησαν στο Πασαλιμάνι

Πολύ καλή ήταν η αγωνιστική παρουσία των αθλητών του ΑΟΠΦ στους αγώνες σκυταλοδρομίας σε δημόσιο δρόμο, «VIKOS STREET RELAYS», που διεξήχθησαν στο Πασαλιμάνι.

Αναλυτικά, η ομάδα των ανδρών στο αγώνισμα των 4Χ2.500μ., αποτελούμενη από τους Κώστα Τσουμπαριώτη, Γιάννη Βαργεμέζη, Ενι Μένο και Φίλιππο Βαΐτση, κατετάγη 17η σε 90 ομάδες με 38’11’’9.

Στ’ άλλα αγωνίσματα, που δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, πήραν μέρος, οι:

4Χ50μ. Kids:

Αγόρια: Α. Αδαμόπουλος, Γ. Αδαμόπουλος, Γιώργος Μυλωνάς και ο Καλύβης.

Κορίτσια: Μαρία Πατσολιά, Γεωργία Ζορμπά, Ειρήνη Τρίγκα, Ειρήνη Τσιαδή.

4Χ100μ.:

Κορίτσια: Μαρία Βολικάκη, Γλυκερία Σκάρκου, Γρηγορία Νικηφοράκη, Ιωάννα Αλιστήρα.

Αγόρια: Αλέξης Τρίγκας, Γεράσιμος Λαζαρίδης, Βασίλης Θώδης, Νίκος Τσώνης.

Τρίτη ομάδα: Αργύρης Χατζηαναστασίου, Φίλιππος Παπαπαναγιώτου, Λουντμίλα Κατσαρού, Αλέξανδρος Σταθόπουλος, Γιάννης Τεκτονίδης. Ετρεξαν πέντε παιδιά, για συμμετάσχουν όλα.

Το τμήμα στίβου συγχαίρει τους νεαρούς αθλητές και τους εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες μελλοντικά.

*Ο, σχετικά, κακός καιρός, δεν εμπόδισε περισσότερα από 30 παιδιά των ομάδων των μικρών ηλικιών ν’ αγωνισθούν σε δρόμους και ρίψεις (βόρτεξ ή, αλλιώς, πυραυλάκι τα μικρά, σφαιροβολία τα μεγαλύτερα), στην εσωτερική ημερίδα, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου στις 24 του μηνός. Οι μικροί αθλητές το χάρηκαν, ενώ πολλοί από αυτούς παρουσίασαν δείγματα του ταλέντου τους. Για τους υπεύθυνους του τμήματος, προπονητές και εφόρους, το ευχάριστο γεγονός ήταν το ότι, παρά τις προβλέψεις για κακοκαιρία, αρκετοί γονείς πήγαν τα παιδιά τους στο στάδιο. Ελπίζουμε, την επόμενη φορά ο καιρός να βοηθήσει περισσότερο και η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη.

*Για τρίτη συνεχή χρονιά, αθλητές και αθλήτριες του ΑΟΠΦ θα τρέξουν στον αγώνα των 1.200μ., ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου, σε δρόμους γύρω από το Παναθηναϊκό στάδιο, όπου θα γίνει ο τερματισμός. Ο αγώνας εντάσσεται στην διοργάνωση του Κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου των Αθηνών.

*Ομοσπονδιακός προπονητής έγινε ο υπεύθυνος των δρόμων ημιαντοχής και αντοχής του ΑΟΠΦ, παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος στα 5.000 και 10.000μ., Παναγιώτης Χαραμής. Ο ΑΟΠΦ τον συγχαίρει και εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές του, εντός και εκτός συλλόγου.

*Με τον σύλλογο συνεργάζεται, από τον Οκτώβριο, αφιλοκερδώς μάλιστα, ο παλαιός εξαίρετος άλτης του ύψους, πρώην κάτοχος του ελληνικού ρεκόρ, Παναγιώτης Πανάγος. Οι άλλοι προπονητές του τμήματος, είναι οι Θάλεια Ιακωβίδου (παλαιά πρωταθλήτρια του επί κοντώ, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2000), Ζωή Χρυσομάλλη και Γιώργος Βλαχάκης. Αποχώρησε, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Αγγελος Μπιστόλας.