ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

O Σύλλογος Γονέων Κολυμβητηρίου Α.Ο.Π.Φ. διοργανώνει γλέντι-γιορτή στις 20 Ιουνίου στην πισίνα

Το Σάββατο στην πισίνα δεν έχει ούτε προπόνηση ούτε αγώνες έχει ΓΛΕΝΤΙ!

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων Κολυμβητικού ΑΟΠΦ πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 19:30 στην πισίνα του κολυμβητήριου γλέντι με αφορμή την ολοκλήρωση μίας δύσκολης, ενδιαφέρουσας και δημιουργικής χρονιάς για όλους (Αθλητές, Προπονητές, Διοίκηση και γονείς).

 
Αναφέρει στην ανακοίνωση-κάλεσμα  ο Σύλλογος Γονέων Κολυμβητηρίου του Α.Ο.Π.Φ.:

Γλέντι σημαίνει ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ και προπαντός ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ και κουβεντούλα ώστε να μπορέσουμε να βρούμε τα κοινά μας στην προσπάθειά μας να προασπίσουμε το δικαίωμα στην Άθληση ΟΛΩΝ των παιδιών.
Στο γλέντι αυτό μπορεί το κάθε μέλος του συλλόγου να συνεισφέρει είτε με προσωπική δουλειά είτε με συνεισφορά σε είδος (σνακ, πίτες κ.λ.π) είτε απλά με την διάδοση του νέου ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες με οποιαδήποτε ιδιότητα στο κολυμβητικό, αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του ΑΟΠΦ και της Κολύμβησης οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ.
Για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονέων αποφασίστηκε να υπάρξει μία μικρή μέν αλλά ουσιαστική συνεισφορά των 5€/ άτομο με την μορφή πρόσκλησης εισόδου με την οποία μπορεί να καταναλώσει κανείς φαγητό και αναψυκτικά. Σημείωση: Η οικονομική συνεισφορά αποφασίστηκε να είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν, να επικοινωνήσουν είτε μαζί μας μέσω αυτής της ανάρτησης είτε με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου στην πισίνα.

Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους αναρτώντας σχόλια στην δημοσίευσή μας αυτή και απαντώντας σε ερωτήσεις και απορίες σας. Θερμή μας παράκληση να διαδώσετε το νέο με κοινοποίηση της παρούσας σε όλους τους φίλους σας…
glenti-kolymvhsh