ΝΕΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ

Τρία δυνατά τεστ προετοιμασίας για την ομάδα Παίδων

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει η Ομάδα Παίδων του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ομάδα του Γιώργου Σκανδάλη αρχικά θα μεταβεί στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, όπου θα κάνει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα του ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ. Η αποστολή πρόκειται να φιλοξενηθεί από τις οικογένειες των αθλητών του ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, σε ανταπόδοση της φιλοξενίας που τους έγινε κατά την διάρκεια του τουρνουά Χατζηθεοδώρου.

Στην συνέχεια, η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΣΕΔΥ, από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου. Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι παρακάτω ομάδες:

AOΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΝΟ ΧΙΟΥ, ΠΑΟΚ, ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ και ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ.
Τέλος, η ομάδα μας θα λάβει μέρος στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης ΄΄Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ΄΄ 2013, το οποίο διαργανώνει ο ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, στην μνήμη του αθλητή Ανδρέα Χριστόπουλου, από 20 έως 22 Δεκεμβρίου 2013. Στο τουρνουά έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι ομάδες:

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (με δύο ομάδες), ΝΕ ΠΑΤΡΩΝΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠΠΑΟΚΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥΑΟ ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ και η ομάδα της ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, η οποία και δέχτηκε να συμμετέχει μετά από διαμεσολάβηση του συλλόγου μας.