ΝΕΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ

Οι Έφηβοι σε Διηπειρωτικό Τουρνουά στο Μεξικό‏

Instalaciones_CentroAcuaticoScotiabankGuadalajara_S-200Sport_02

Η ομάδα μας έχει λάβει πρόσκληση για την συμμετοχή στο Διεθνές Διασυλλογικό Τουρνουά Υδατοσφαίρισης“1st Copa Quinto Elemento  – Youth Internacional Tournament U18” το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Guadalahara (ΜΕΧICO) από 23 έως τις 27 Απριλίου 2014.
Η πρόσκληση αυτή έρχεται ως επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης του ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ, καθόσον στο συγκεκριμένο τουρνουά έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν οι καλύτερες ηλικιακές ομάδες από την Ευρώπη και την Αμερική.

Όσο αφορά το συγκεκριμένο τουρνουά, πρόκειται να διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις που προορίζονται να φιλοξενήσουν το 17ο Παγόσμιο Πρωτάθλημα FINA 2017, και συγκεκριμένα στο Aquatic Center Scotiabank.

Θα συμμετέχουν συνολικά 30 ομάδες (20 ομάδες αγοριών και 10 κοριτσιών – 10 από την Ευρώπη, 10 από τις ΗΠΑ, 5 από την Λατινική Αμερική και 5 από το Μεξικό) με 390 αθλητές  και θα γίνουν συνολικά 100 αγώνες μέσα σε 5 μέρες.

Η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής θεωρείται αυτονόητη, τόσο για την διεθνή προβολή της ομάδας μας, όσο και για την εμπειρία που θα προσφέρει αυτή σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο για τους αθλητές μας.