ΤΜΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέος προπονητής και σύνθεση ομάδας ανδρών 2013

Οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ ανδρών, εκ του Δ.Σ. του Ομίλου, Κύριοι Ρήγας Κώστας & Σμυρνιώτης Παναγιώτης, αποφάσισαν και κατά τη σεζόν που διανύουμε 2012-2013, να εμπιστευτούν τα ινία της αντρική μας ομάδα στον Διονύση Γαζή έναν πολύ έμπειρο προπονητή – καθηγητή Φυσικής Αγωγής που πάντοτε στις ομάδες που εργάστηκε έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα νέα παιδιά. Συνεργάτης προπονητής είναι ο Χρήστος Μάρδας που θα προπονεί ταυτόχρονα και το Εφηβικό τμήμα.

Έδρα της ομάδας μας θα είναι το ΣΕΦ Β‘ με ημέρα αγώνων την Πέμπτη και ώρα 8:15 μ.μ. στα εντός έδρας παιχνίδια.

” Στόχος της διοίκησης είναι ο βασικός κορμός της αντρικής ομάδας να αποτελείται τα επόμενα χρόνια, από αθλητές που προέρχονται απ’ την ακαδημία μπάσκετ.

Παίχτες – Ρόστερ: ήδη από πέρυσι αγωνίζονται οι ΤσιφτσήςΓεωργιάδηςΠαπαγιαννούληςΡήγας, που ξεκίνησαν από την υποδομή του συλλόγου και οι αθλητές ΖώρζοςΧρηστίδης, του εφηβικού και ΤριανταφυλλίδηςΜπόθος, του παιδικού τμήματος .

Την ομάδα συμπληρώνουν οι έμπειροι Μαρκόπουλος Παναγιώτης ( έμεινε απ΄τη περσινή ομάδα) , Φερεντίνος Δημήτρης , Παγίδας Θανάσης και Αθανασούλας Πέτρος (τους οποίους καλωσορίζουμε στην ομάδα), τέσσερις αθλητές που βασικά τους χαρακτηριστικά είναι το ήθος αλλά και η αγωνιστική τους αξία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα καταλάβει μία από τις έξι πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Β’ Εσκανά και γιατί όχι ίσως να διεκδικήσει την άνοδο.

Ήδη αυτή την στιγμή είμαστε στην 4η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας μια πολύ αισιόδοξη εικόνα στο να είμαστε κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ζητήσουμε την συμμετοχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων Φαληριωτών στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε, ζητώντας τη παρουσία τους στους αγώνες της ομάδας μας.

Τέλος θα θέλαμε από αυτό το βήμα να ευχαριστήσουμε, τον φετινό χορηγό μας, την εταιρεία ‘’REBEL TRANSPORT ltd’’ και προσωπικά τον ιδιοκτήτη της κύριο Χρυσανθόπουλο Βασίλη για την οικονομική βοήθεια που μας παρείχε για την προμήθεια του αθλητικού υλικού της ομάδας.

Με φιλικούς χεραιτησμούς,

Οι διοίκηση του τμήματος,

Ρήγας Κωνσταντίνος & Σμυρνιώτης Παναγιώτης.