ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Καταπληκτικοί οι μικροί κολυμβητές του Α.Ο.Π.Φ.

Από τη δεκαετία του 1990, που θυμούνται οι παλιότεροι και υπάρχουν αρχεία, μέχρι σήμερα η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΑΟΠΦ δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλοκαιρινό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Το κατάφερε φέτος κατακτώντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε 48 σωματεία στο πρωτάθλημα που έγινε στις 12-14/7/2013 στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Μαρούσι.

Η προαγωνιστική μας ομάδα (9-12 ετών) έχοντας σταθερά ανοδική πορεία την τελευταία πενταετία έφθασε το 2011 στην 3η θέση, πέρυσι στη 2η θέση και φέτος επιτέλους στην κορυφή : Πρώτη θέση με 354 βαθμούς και μια ζηλευτή συγκομιδή μεταλλίων : 11 χρυσά, 6 αργυρά, 2 χάλκινα.

Από τη σπουδαία αυτή εμφάνιση θα ξεχωρίσουμε δύο σημεία :
1. Η ομάδα μας έλαβε μέρος σε 11 σκυταλοδρομίες, στις οποίες κέρδισε 6 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά, μία 7η θέση και σε ένα αγώνα κέρδισε την 1η θέση αλλά ακυρώθηκε !!!

2. Συμμετείχαμε στους αγώνες με 68 συνολικά κολυμβητές και κολυμβήτριες, περισσότερους από κάθε άλλο σύλλογο. Ο 2ος και ο 3ος  σύλλογος σε συμμετοχές είχαν από 52 κολυμβητές.

Ακολουθεί η αναλυτική βαθμολογία του πρωταθλήματος:

swim012

 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους άλλα και στους προπονητές τους Άρτεμη Βουρλούμη, Αμαλία Χωριανοπούλου, Αιμίλιο Μπατή και Στέργιο Γιαννούτσο.