ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Μια όμορφη εκδήλωση γνωριμίας

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής Τένις (Θησέως & Αμφιτρίτης) έγινε το απόγευμα της Κυριακής 4 Νοεμβρίου μια ιδιαίτερη συνάντηση γνωριμίας. Με πρωτοβουλία του Προέδρου Σεραφείμ Πολυχρόνη συγκεντρώθηκαν περίπου 80 άτομα. Το σύνολο των μελών του Δ.Σ., συνεργάτες, έφοροι, προπονητές και υπεύθυνοι γραμματείας όλων των τμημάτων.

Ο χώρος ιδιαίτερα προσεγμένος και λειτουργικός με ευδιάκριτα το μεράκι και την φροντίδα ακόμη και σε μικρές λεπτομέρειες, δημιούργησε ευχάριστη εντύπωση σε όλους.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον υπεύθυνο του χώρου, Αντιπρόεδρο και έφορο τένις κο Παντελή Κουτσοθανάση για την άψογη «φιλοξενία» του.
Στα της εκδήλωσης τώρα, ο Πρόεδρος έκανε μια σύντομη αναφορά στα θέματα του Ομίλου και στην συνέχεια οι Κ. Βραχλιώτης για την κολύμβηση, Κ. Τρούλος για το πόλο, Α. Γαλανόπουλος για το στίβο, Κ. Σιγάλας για το τένις και Κ. Ρήγας για το μπάσκετ, μίλησαν για λίγα λεπτά για τα αγωνιστικά  τμήματα.

Αμέσως μετά παρουσίασαν τους συνεργάτες-βοηθούς εφόρους, το σύνολο των προπονητών αλλά και τα υπεύθυνα πρόσωπα   της γραμματείας των τμημάτων με λίγα προσωπικά στοιχεία,  την ιδιότητα τους στον ΑΟΠΦ καθώς και τον χρόνο παρουσίας τους σ’ αυτόν.

Οι προαναφερθέντες  υπεύθυνοι τμημάτων παρουσιάστηκαν πριν  την ομιλία τους  από τον συντονιστή της εκδήλωσης Παύλο Παλτόγλου υπεύθυνο της κεντρικής γραμματείας.

Η καλή διάθεση κάποιων παρόντων, επηρέασε και τους υπόλοιπους και αρκετές χιουμοριστικές ατάκες προκάλεσαν  μια ιδιαίτερα εύθυμη ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση έκλεισε με πλούσιο μπουφέ, που εννοείται ότι τιμήθηκε δεόντως.

Ήταν μια όμορφη και χρήσιμη συνάντηση που όμοια της έγινε πολλά  χρόνια πίσω.

Πάντα τέτοια …

dsc00091 dsc00095