ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΦΟΑ ΤΕΝΙΣ

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2012 έως Μάϊο

Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2012 έως Μάϊο

Την περασμένη Τετάρτη 1/2/2012 συνήλθε η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Α., εξουσιοδοτημένη από την Γ.Σ. της Πρέβεζας και ομόφωνα ενέκρινε το τμήμα του αγωνιστικού προγράμματος που παρατίθεται παρακάτω.

Attachment: Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2012 έως Μάϊο

Αύριο Δευτέρα 6/2/2012 θα σταλούν σε όλες τις Ενώσεις οι απόψεις, για τη συνέχεια του προγράμματος και θα συνέλθει εκ νέου η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Α. μέσα στην εβδομάδα.

Το επίμαχο θέμα, που δημιουργεί μία ακόμα εβδομάδα καθυστέρησης, αφορά τη πρόταση της Β’ Ένωσης να μετακινηθεί χρονικά προς τα πίσω το Πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors και να προηγηθούν, από αυτό, περισσότερα πανελλαδικά πρωταθλήματα.

Το πρόγραμμα, εκτός από τα 9 πανελλαδικά πρωταθλήματα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors, θα περιλαμβάνει επίσης, πολλά open ανδρών – γυναικών, το STATUS Athens Open (άνδρες) 50.000$, 6 διεθνή πρωταθλήματα juniors (αγόρια – κορίτσια), 8 διεθνή πρωταθλήματα 10.000$ γυναικών, 7 διεθνή πρωταθλήματα 10.000$ ανδρών. Για τα 15 από αυτά έχουν εξασφαλιστεί χορηγίες οι οποίες θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης, αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχουν παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 10ο έτος της ηλικίας τους στην μεγαλύτερη κατηγορία U14.