ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πατσαντζόπουλος στον Α.Ο.Π.Φ.

Η ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται, καθώς τη φανέλα μας για τον επόμενο χρόνο θα φοράει και ο Δημήτρης Πατσαντζόπουλος (22χρ., 1.96μ.). Ο coach Γιάννης Μάνος είδε στον νεαρό forward έναν παίκτη με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, ο οποίος όμως μπορεί να προσφέρει άμεσα και στην ομάδα, καθώς τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά αναμένεται να δώσουν αρκετές λύσεις μέσα στη σεζόν.
 

Who is who

O Δημήτρης Πατσαντζόπουλος γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 2000 κι έχει ύψος 1.96μ.. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασσος που εδρεύει στην πόλη από την οποία κατάγεται, το Αγρίνιο. Από το 2004 μέχρι το 2014 έμαθε τα βασικά του αθλήματος στον Πήγασσο κι αυτό το έδωσε το εισιτήριο για μία υποτροφία στο πρότυπο πρόγραμμα αθλητικών υποτροφιών «ΝΟΥΣ» του Προμηθέα Πατρών. Με την ομάδα της Πάτρας κατέκτησε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Παίδων στην Πάτρα (2015), το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Παίδων στα Τρίκαλα (2016), την 4η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Καστοριά (2016) και το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Εφήβων στην Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης (2018). Μάλιστα, τη χρονιά 2017-18 συμμετείχε στο Adidas Next Generation Tournament!
 
Παράλληλα, αγωνιζόμενος στη θυγατρική ομάδα του Προμηθέα το 2015 κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2019 με την ομάδα του ΑΣ Πέρα, ενώ το 2020 βρέθηκε στον Ηλυσιακό. Ένα χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα της Ηλιούπολης, ενώ πέρσι έκανε αρκετά καλό πρωτάθλημα με την Πεύκη. 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2015 συμμετείχε στην Εθνική Παμπαίδων U15 που συμμετείχε στο τουρνουά φιλίας που πραγματοποιήθηκε στο Σερένιο της Ιταλίας, ενώ το 2018 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα.
 
Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο.Π.Φ. δήλωσε: «Φέτος θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι αυτή του Παλαιού Φαλήρου. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην μπασκετική μου καριέρα, διότι ο Α.Ο.Π.Φ. είναι ένας οργανωμένος σύλλογος με πολλές προοπτικές τόσο για τη φετινή σεζόν όσο και γενικότερα για το μέλλον. Όποιος μπαίνει μέσα στο «Σοφία Μπεφόν» και βλέπει τα λάβαρα που υπάρχουν καταλαβαίνει την ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος.
Έχω μεγάλη διάθεση να δουλέψω, ώστε να μπορέσω να φανώ αντάξιος των απαιτήσεων που υπάρχουν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου κι ελπίζω να έχουμε μια αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες και μια εξίσου όμορφη συνεργασία. Μακάρι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να μας στηρίξει γιατί ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι ο κόσμος του και οι άνθρωποι της πόλης».
 

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============