ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Από την Α1 στον Α.Ο.Π.Φ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αθλητικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται με μία μεταγραφή που «ταράσσει» τα νερά του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Ο Α.Ο.Π.Φ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Οικονομόπουλο (26χρ., 1.94μ.). Στο πρόσωπο του 26χρονου γκαρντ, ο coachΓιάννης Μάνος βλέπει έναν ψηλό περιφερειακό αθλητή που πάντα βγάζει μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του κι οι παραστάσεις του από το υψηλότερο επίπεδο μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη φετινή Β’ εθνική.

Who is Who

Ο Κώστας Οικονομόπουλος γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 1996 στο Μαρούσι, έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα του Μίλωνα, όπου παρέμεινε έως το 2014. Τον επόμενο χρόνο δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και κατάφερε να σημειώσει 6 συμμετοχές στην BasketLeague. Τη διετία 2015-2017 παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία της χώρας, καθώς του εμπιστεύτηκε μία θέση στο ρόστερ του ο Κολοσσός H HOTELS. Η επόμενη διετία τον βρήκε στην Α2 με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, τον οποίο οδήγησε στην 5η θέση της Α2 και στη συμμετοχή του στα πλέι οφ ανόδου. Εκεί πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του, αναγκάζοντας την ομάδα του ΑΓΟ Ρεθύμνου που αγωνιζόταν στην Basket League να τον εντάξει στις τάξεις της για τη σεζόν.

Ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Α2 και με τον Χαρίλαο Τρικούπη κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Η διεθνή καριέρα δεν άργησε να έρθει, κι έτσι τη χρονιά 2020-21 μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Πόλτεν. Πέρσι ξεκίνησε τη χρονιά από την Αμαλιάδα για λογαριασμό του Κοροίβου, πριν μετακομίσει και πάλι στην Αυστρία για τους Klosterneuburg Dukes, Οι υψηλοί του μέσοι όροι και η απόδοση του τράβηξαν το βλέμμα του Κολοσσού Η Hotels, ο οποίος στο κλείσιμο της σεζόν τον «έντυσε» στα θαλασσί.

Το ταλέντο κι η συνέπεια του, τον έχουν καταστήσει διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στις U16, U18, U19 και U20.

Η οικογένεια του Α.Ο.Π.Φ. καλοσωρίζει τον Κώστα Οικονομόπουλο και του εύχεται υγεία και κάθε καλό σε αυτό το νέο βήμα που βρίσκει όλη την πόλη του Παλαιού Φαλήρου στο πλευρό του.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============