ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις κλήσεις της Εθνικής Παίδων ο Πάρης Παπαδάτος

Μόνο χαρά και ατελείωτη υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε βλέποντας τις κλήσεις της Εθνικής Παίδων. Ο… δικός μας Πάρης Παπαδάτος (16χρ., 1,91μ.) συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του coach Βαγγέλη Ζιάγκου για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 που θα γίνει στα Σκόπια.

Στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, έχουμε θέσει ως βασικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο, την παραγωγή κι εξέλιξη νέων αθλητών, οπότε στο πρόσωπο του Πάρη βλέπουμε να αποδίδει καρπούς το προπονητικό μας πρόγραμμα και ανυπομονούμε να δούμε ακόμα περισσότερους αθλητές μας να τιμούν με την παρουσία τους την Εθνική Ελλάδος. Πάρη όλη η «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ. σου στέλνει την θετική της ενέργεια και εύχεται να σε δει να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο στα Σκόπια.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============