ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ανανέωσε ο Άγγελος Σκόρδος

 Η δημιουργία της ομάδας που θα φροντίσει να φέρει εις πέρας τους αγωνιστικούς στόχους του Α.Ο.Π.Φ. στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γκαρντ Άγγελο Σκόρδο (20χρ., 1.90μ.). Ο coach Γιάννης Μάνος εκτίμησε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του πέρσι ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν μετά τον τραυματισμό του Ζώρζου κι έτσι άναψε το «πράσινο» φως για την παραμονή του στο σύλλογό μας.

Who is who

Ο Άγγελος Σκόρδος γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 2002 και έχει ύψος 1.90μ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ στην πορεία μεταγράφηκε στην ομάδα του Περιστερίου. Με τον σύλλογο των Δυτικών προαστείων, κατάφερε να κερδίσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων τη σεζόν 2019-2020. Μάλιστα, σε εκείνη την ομάδα ήταν συμπαίκτης με τον Γιώργο Καλιανιώτη, με τον οποίο θα συνυπάρξουν για δεύτερη χρονιά φέτος στον Α.Ο.Π.Φ. Η σεζόν 2020-21 βρήκε τον νεαρό γκαρντ στην Α2 αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου. Μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του Σκόρδου, ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 όταν και εκπροσωπούσε τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη.

Άγγελε χαιρόμαστε που θα σε έχουμε και φέτος μαζί μας. Σου ευχόμαστε υγεία και να πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους που έχουμε θέσει.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============