ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΒΟΥ

«Χάλκινος» ο Γιώργος Σταμούλης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών

Χρόνια είχε ο ΑΟΠΦ να φέρει κάποια διάκριση στην Ελλάδα στον στίβο. Και επέστη η ώρα. Ο 24χρονος πρωταθλητής των 3.000μ. στιπλ (εμπόδια), Γιώργος Σταμούλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που διεξήχθη στην πόλη, Κραϊόβα της Ρουμανίας, με 9’00’’39. Το χρυσό πήρε, με 8’43’’24, ο… Κενυάτης, Χίλαρι Κίπσανγκ Γέγκο, ο οποίος, από τον Φεβρουάριο του 2020, εκπροσωπεί την Τουρκία. Το ατομικό του ρεκόρ είναι 8’03’’57 από το 2013, επίδοση, που τον κατατάσσει στην 21η θέση στην ιστορία του αγωνίσματος! Το 2009, ως Κενυάτης, είχε αναδειχθεί πρωταθλητής κόσμου στους παίδες στα 2.000μ. στιπλ. Δεύτερος στους Βαλκανικούς τερμάτισε ο Κροάτης, Μπρούνο Μπέλτιστς με 8’57’’03. ΄Ετρεξαν 12 δρομείς.
Η επόμενη διεθνής συμμετοχή του Σταμούλη θα γίνει στην πόλη Οράν της Αλγερίας, στους Μεσογειακούς αγώνες, που, για τον στίβο, θα διεξαχθούν από 1 έως 4 Ιουλίου.

==============
Μοναδικές εκπτώσεις-προσφορές για τους αθλητές-τριες του Ομίλου μας!

Στις γραμματείες των τμημάτων του Α.Ο.Π.Φ. (πόλο, στίβος, τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και κολύμβηση) βρίσκονται οι ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. που μπορείτε να αποκτήσετε και να έχετε πρόσβαση στις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν με τις ανάλογες εκπτώσεις. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π.Φ. είναι ατομική και στο Barcode της ΚΑΡΤΑΣ μπορείτε να βλέπετε στο κινητό σας τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε – και φυσικά τις εκπτώσεις!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ

===============