ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεχίζει ως πρώτος προπονητής πλέον στην ανδρική ομάδα μπάσκετ, ο Μάριος Γούναρης

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει τον coach Μάριο Γούναρη ως πρώτο προπονητή της αντρικής μας ομάδας. Η διοικούσα επιτροπή του μπάσκετ και ο πρόεδρος του συλλόγου αποφάσισαν ομόφωνα ότι στην παρούσα φάση η καλύτερη επιλογή για να οδηγήσει προπονητικά την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον σύλλογο εκ των έσω. Ο Μάριος Γούναρης, ο οποίος βρίσκεται στην «οικογένεια» του Α.Ο.Π.Φ. από το 2019 θα συνεχίσει να εκτελεί χρέη και του τεχνικού διευθυντή.
 
Ο Μάριος Γούναρης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση. Έχει επίσης κάνει συμπληρωματικές σπουδές στον Καναδά στο McGill University ως personal trainer. Παλαιότερα υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας βοηθώντας μάλιστα στην επίτευξη της ανόδου από τη Γ’ εθνική στη Β’, ενώ αργότερα υπήρξε και προπονητής της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του ΑΟΠΦ.
 
Ο coach Γούναρης έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας διατελέσει προπονητής σε ομάδες όπως ο Δούκας (Α2), ο Εθνικός Πειραιά (οδηγώντας τον από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική κατηγορία) η γυναικεία ομάδα του Κρόνου (Α1-Α2) στην ΕΣΚΑ – Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ, ο ΑΟ Αιγάλεω (Β’ Εθνική) και ο ΓΣ Περιστερίου (assistant coach – Α1). Από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του ήταν η πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποίησε με τον Ιωνικό Νίκαιας, τον οποίο τη σεζόν 2017-2018 οδήγησε στη Β’ Εθνική, ενώ συνέχισε και ως πρώτος προπονητής και στην Α2 Ανδρών την επόμενη χρονιά.
 
Για την ομαλή μετάβαση της ομάδας και με στόχο ο σύλλογος σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος να στηριχτεί σε ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ρόστερ αποφασίστηκε επίσης στο προπονητικό επιτελείο να παραμείνει ο Θάνος Καμαριώτης, ενώ προστίθεται και ο Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος είναι ήδη ενεργός προπονητής της εφηβικής ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά όλους τους νεαρούς αθλητές βοηθώντας στην ομαλή μετάβαση τους στις απαιτήσεις του μπάσκετ στην υψηλότερη κατηγορία.