ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Νίκη του Α.Ο.Π.Φ. με 69-45 επί του ΟΦΗ στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν»

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου ήθελε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Β’ εθνικής και την πήρε με εμφατικό τρόπο. Οι παίκτες του Αλέξη Παπαδάτου βγάζοντας ενέργεια στην άμυνα και με πλουραλισμό στην επίθεση κατάφεραν να πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 69-45.

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος από την περιφέρεια και ο Γιώργος Καλιανιώτης από το «ζωγραφιστό» κατάφεραν να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην άμυνα των Κρητικών κι έτσι η ομάδα μας με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο κατάφερε να πανηγυρίσει τη δεύτερη φετινή της νίκη και την πρώτη στο «Σοφία Μπεφόν».

Τον αγώνα με τον ΟΦΗ παρακολούθησε και ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, ο Κώστας Ζώρζος, ο οποίος αμέσως μόλις ένιωσε καλύτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, βρέθηκε στον πάγκο του Α.Ο.Π.Φ. για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του. 

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 32-29, 53-40, 69-45

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Παπαδάτος – Καμαριώτης): Λυτόπουλος 3 (1), Σκόρδος 3, Αγγελόπουλος 21 (3), Λιουδάκης, Σταθόπουλος 8 (1), Βλασσόπουλος 3, Καλιανιώτης 21, Μπολάτογλου 3 (1), Μπόσκοβιτς, Χαρούνι, Ανδρεάτος 3 (1), Παπαδάτος 4.

ΟΦΗ (Ράλλης – Καρλάφτης): Λιανός 1, Μητρόπαπας 2, Καρλάφτης 1, Τσερκιτζόγλου 9 (1), Μηλαθιανάκης 3, Αγαπιάδης 8, Πρωτογεράκης 6, Λιουδάκης, Πάλλης 11, Καψάλης, Θεοδωρίδης 2, Καμπάκας 2.

Επόμενη αγωνιστική (7η, 28/11)
 
ΑΣΕ Δούκα-Αιγάλεω ΑΟ
ΓΝΟ Άρης Νικαίας-ΑΟ Π.Φαλήρου
ΟΦΗ-Πανιώνιος ΓΣΣ
ΝΕ Μεγαρίδος-ΓΣ Μανδραϊκός
ΚΑΟ Μελισσίων-ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας
ΑΟΚ Χανιά-ΓΣ Κρόνος Αγ.Δημητρίου
Ηλυσιακός ΑΟ-ΕΦΑΟ Ζωγράφου