ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΑ Δ.Σ.

Ευχαριστήρια επιστολή Α.Ο.Π.Φ. προς Δ. Χατζηδάκη για την άμεση παρέμβαση έκδοσης VISA ILYA SHAIN_ΑΘΛΗΤH ΠΟΛΟ

ΠΡΟΣ      : Βουλευτή Β3, Νότιου Τομέα Αθήνας της Ν.Δ, κ. Διονύση Χατζηδάκη   

      Αγαπητέ κ. Χατζηδάκη,  

     Προ ημερών, με προφορικό μας αίτημα, ζητήσαμε την παρέμβαση σας σχετικά με τη έγκαιρη, για τις ανάγκες της ομάδας υδατοσφαίρισης του συλλόγου μας, έκδοσης VISA τύπου D, για τον Ρώσο αθλητής μας Ilya Shein, για τη χορήγηση άδειας παραμονής του στη χώρα μας και κανονικής συμμετοχής του στους αγώνες πόλο του πρωταθλήματος της Α1 εθνικής κατηγορίας, που έχει ήδη αρχίσει.

Η  αμεσότητα από πλευράς σας ανταπόκρισης στο αίτημα μας αυτό έφερε για άλλη μια φορά και το ζητούμενο αποτέλεσμα, για το οποία σας ευχαριστούμε θερμά.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφέρω ότι το συνεχές σας ενδιαφέρον και η ουσιαστική  και ηθική σας συμπαράσταση σας, με κάθε δυνατό τρόπο, δείχνει όχι μόνο το πραγματικό σας ενδιαφέρον αλλά κυρίως την αποτελεσματικότητα σας.

Πιστεύουμε ότι τιμάμε την εμπιστοσύνη σας, που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερα «ψυχικά» αποθέματα και δύναμη, για τη συνέχεια της ιδιαίτερης προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία τρία πλέον χρόνια, ως διοίκηση, για τη συνεχή, βήμα-βήμα, αγωνιστική και αθλητική πρόοδο του μεγαλύτερου και ιστορικότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης μας.

 

Με φιλικούς & αθλητικούς χαιρετισμούς

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                ΝΙΚ. ΔΕΤΣΗΣ                                      ΠΑΝ. ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Α.Ο.Π.Φ ΠΡΟΣ Δ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ_ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ VISA ILYA SHAIN_ΑΘΛΗΤH ΠΟΛΟ A1_16-11-2021 (1)