ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Η ενίσχυση για τον Α.Ο.Π.Φ. συνεχίζεται – έναρξη συνεργασίας με τον Βλασσόπουλο

Η ενίσχυση για τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου συνεχίζεται με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Η διοίκηση του Α.Ο.Π.Φ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βλασσόπουλο (11/5/1987, 1.90μ.). Ο 33χρονος γκαρντ βρισκόταν ψηλά στη λίστα του coachΠαπαδάτου, καθώς οι δύο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Αλίμου. Ο έμπειρος τεχνικός έκρινε πως ο Βλασσόπουλος θα μπορέσει να έχει έναν σημαντικό και κομβικό ρόλο στο φετινό ρόστερ του Παλαιού Φαλήρου κι έτσι η διοίκηση προχώρησε άμεσα στην απόκτησή του.


Ο Γιώργος Βλασσόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Εσπέρου, ενώ αγωνίστηκε και στο αντρικό τμήμα πριν μετακομίσει στην Ελευθερία Μοσχάτου στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Στη συνέχεια της καριέρας του, αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με τις φανέλες των Τραχώνων και του Αλίμου, όπου συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον κόουτς Παπαδάτο. Η σεόν 2014-15 τον βρήκε στην Γ’ εθνική και στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον έφεραν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη ΦΕΑ στη Γ’ Εθνική, ενώ το 2016 επέστρεψε στον Έσπερο. Με τον Έσπερο αγωνίστηκε τρεις σεζόν έχοντας σημαντικό μερίδιο στις συνεχόμενες ανόδους της ομάδας που την έφεραν από το Α’ τοπικό στην Β’ εθνική. Τις τελευταίες δύο χρονιές αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ίκαρου Καλλιθέας πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιώργος Βλασσόπουλος δήλωσε: «Χαίρομαι που πλέον ανήκω στην οικογένεια του Παλαιού Φαλήρου και που θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι ο σύλλογος είναι εξαιρετικά οργανωμένος σε όλα τα επίπεδα και έχει υψηλές βλέψεις πρωταθλητισμού. Από εκεί και πέρα, αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά που θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς Παπαδάτο, καθώς στον Άλιμο είχαμε μία άριστη συνεργασία. Το γεγονός ότι μου εμπιστεύτηκε μία θέση στο φετινό ρόστερ με γεμίζει με ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που υπάρχουν».

Η οικογένεια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Γιώργο Βλασσόπουλο και του εύχεται υγεία, πολλές επιτυχίες και μία γεμάτη μπασκετική χρονιά.