ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Χαρούνι στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Ο  Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου έχει θέλει να πρωταγωνιστήσει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Χαρούνι (20/9/1993, 2.00μ.), ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του Εσπέρου Καλλιθέας. Ο κόουτς Παπαδάτος θεωρεί ότι η παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά τις θέσεις των ψηλών κι έτσι η διοίκηση του Α.Ο.Π.Φ. έσπευσε να υλοποιήσει αυτή την μεταγραφή.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ/ σέντερ ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Εσπέρου Καλλιθέας και έμεινε στον σύλλογο μέχρι και την περσινή σεζόν. Στα 20 χρόνια που βρέθηκε στον Έσπερο κατάφερε να κερδίσει τη θέση του στην αντρική ομάδα παίζοντας σε όλες τις κατηγορίες από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ μέχρι και την Β’ Εθνική. Τα προηγούμενα χρόνια, ήταν εκ των βασικών συντελεστών της εξαιρετικής πορείας της ομάδας της Καλλιθέας, ενώ τον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο θα είχε και πέρσι, όμως η διακοπή του πρωταθλήματος ανέκοψε την… φόρα που είχε.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Κλαούντιο Χαρούνι δήλωσε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου και τον coach Παπαδάτο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στις ικανότητες μου. Η προσέγγιση τους ήταν φανταστική και μου έδειξαν ότι ο σύλλογος λειτουργεί απολύτως επαγγελματικά και έχει μεγάλους στόχους. Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα και είμαι 100% έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα».

Η οικογένεια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Κλαούντιο Χαρούνι και του εύχεται υγεία, πολλές επιτυχίες και μία γεμάτη μπασκετική χρονιά.