ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάσκετ: Ο Σταθόπουλος στον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Η προσπάθεια ενίσχυσης για την ομάδα μας δεν σταματάει ποτέ κι έτσι μετά του Μπολάτογλου και Καλιανιώτη, ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον δυναμικό φόργουορντ Γιώργο Σταθόπουλο (8/1/1995, 2.00μ.). Ο 26χρονος αθλητής ήταν από καιρό στη λίστα του κόουτς Παπαδάτου που θεωρεί ότι με την ενέργεια και το ταλέντο του μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Σταθόπουλος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ το… χρίσμα του επαγγελματία το έλαβε στον Δούκα. Η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής με τις φανέλες των Νίκη Αμαρουσίου, Κορωπί, Ερυθραία και Πανελευσινιακού. Την περσινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην Α2 ως αθλητής του Τρίτωνα. Μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα με τα εκπαιδευτήρια Δούκα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, το νέο απόκτημα του Α.Ο.Π.Φ. τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάει μια συνεργασία με έναν τόσο ιστορικό σύλλογο. Από την πρώτη στιγμή αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι η οργάνωση που υπάρχει αλλά και η ανιδιοτελή αγάπη που έχουν για την ομάδα όσοι βρίσκονται εδώ. Πάμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και φυσικά να έχουμε μια ολοκληρωμένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς και άλλα απρόοπτα».

Η οικογένεια του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου καλωσορίζει τον Γιώργο Σταθόπουλο και του εύχεται υγεία, πολλές επιτυχίες και μία γεμάτη μπασκετική χρονιά.