ΜΕΝΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τριπλή ανανέωση για τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου!

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τους αθλητές Γιώργο Λυτόπουλο (12/10/1987, 2.00μ.), Γεράσιμο Ανδρεάτο (1/10/1993, 1.93μ.) και Βασίλη Λιουδάκη (3/3/2002, 1.76μ.).
 
Ο προπονητής μας, Αλέξης Παπαδάτος εισηγήθηκε την παραμονή των τριών αθλητών και η διοίκηση του συλλόγου έσπευσε να υλοποιήσει την επιθυμία του κόουτς, προκειμένου αυτοί να αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα “χτιστεί” η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Μετά την θετική έκβαση της παραμονής των Λυτόπουλου, Λιουδάκη και Ανδρεάτου ο Γενικός Αρχηγός της Αντρικής Ομάδας του συλλόγου μας, κ. Νίκος Ζώρζος τόνισε: “Το φετινό καλοκαίρι αποφασίσαμε να μειώσουμε το μέσο όρο ηλικίας και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο νεανικό που θα μπορεί να αποτελέσει το μέλλον του ΑΟΠΦ για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κόουτς επέλεξε να εμπιστευτεί τους τρεις αθλητές που εκτός από τις αθλητικές τους ικανότητες διακρίνονται και για τον καλό τους χαρακτήρα αλλά και για την εργατικότητα τους.
 

Αμέσως μετά την θετική εισήγηση του κόουτς, η διοίκηση έκανε ό,τι χρειαζόταν για να συνεχίσουμε από κοινού την πορεία μας με τους Λυτόπουλο, Ανδρεάτο και Λιουδάκη. Θέλω να πιστεύω ότι και οι τρεις θα βάλουν ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής”.