ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Δυνατή αναμέτρηση στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης, συνεπής στις καλές εμφανίσεις του, πάει για το απόλυτο των νικών στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου με επικράτηση 18-11, έφθασε τους 33 βαθμούς στην Α1 ανδρών, με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ απολαμβάνει και πάλι τη μοναξιά της κορυφής (έχει και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Υδραϊκό που θα πραγματοποιηθεί στις 16/4, εξ’ αναβολής από την 11η, ενώ την τελευταία (13η) αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ουραγό Εθνικό).

Αντίθετα, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη παρέμεινε στους 16 βαθμούς και δεν μπορεί να ελπίζει πλέον για τα πλέι οφ, καθώς την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Το ΑΟΠΦ – ΝΟΒ ήταν ένα παιχνίδι με ανοιχτές άμυνες και πολλά γκολ, όπως φανερώνει το τελικό σκορ, σε αντίθεση με προηγούμενους αγώνες του ΝΟΒ που κρατούνται σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-18

Οκτάλεπτα: 1-6, 4-4, 2-4, 4-4.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χατζόπουλος, Χούπερ 6, Καραβασίλης, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 3, Δίπλαρος, Τσολακούδης 2, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Γούβης 2, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κουρούβανης Ν. 2, Λόζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης 1.

Δαιιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπυ ΚΟΕ