ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Ανατροπή και νίκη για το Παλαιό Φάληρο 9-6 επί του Ν.Ο. Χίου

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο, 9-6 επί του ΝΟ Χίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, με την οποία ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και πήρε μικρό προβάδισμα στο κυνήγι των πλέι οφ, αν και έχει το δυσκολότερο πρόγραμμα από τους άλλους διεκδικητές στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Οι Φαληριώτες, μάλιστα, πήραν το σπουδαίο τρίποντο με ανατροπή στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Με αυτό το αποτέλεσμα το Φάληρο έφθασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται μόνο του στην 6η θέση, ενώ ο ΝΟ Χίου έμεινε στους 12 β. και στην 9η θέση και έχασε έδαφος.

Η ομάδα της μαστίχας προηγήθηκε με 6-5, αλλά στην τελευταία περίοδο οι Φαληριώτες, με ένα φοβερό σερί 4-0, έφθασαν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΙΟΥ 9-6

Οκτάλεπτα: 4-2, 0-2, 1-2, 4-0.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 2, Μακαντάνης, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 1, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 1, Τσαχιλίδης 2, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλλαντ, Μιμίδης Στ. 2, Φραγκιαδούλης, Σφηκάκης, Παππάς, Γούρας, Κανδιόγλου, Μόκκας, Μαρουλάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Καλαργυρός, Γαβαλάς Γ., Κούτης, Καρακούρος 1, Γκίλλας 2.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ