ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Πόλο: Ντέρμπι και μοιρασμένοι βαθμοί στην πρεμιέρα ανάμεσα στον Α.Ο.Π.Φ. και την ΑΕΚ

Ντέρμπι και μοιρασμένοι βαθμοί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 εθνικής ανδρών ανάμεσα στον Α.Ο.Π.Φ. και την ΑΕΚ στην πισίνα του Παλαιού Φαλήρου.

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 10-10 σε έναν αγώνα με τον οποίο έκλεισε η αυλαία της 1ης Αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Η Ένωση, η οποία έδωσε το πρώτο της ιστορικό παιχνίδι στην Α1 Ανδρών κρατούσε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ στις αρχές της τελευταία περιόδου προηγήθηκε με τρία γκολ (6-9). Όμως, ο ΑΟΠΦ, ο οποίος είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του το Δημήτρη Κραβαρίτη με σερί 4-0 και βρίσκοντας λύσεις στα ίσα έφτασε στην ανατροπή κάνοντας το 10-9.

Η «Ένωση» όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, αφού ο Βούξεβιτς κέρδισε πέναλτι και ο Ράντζεν ευστόχησε 0:27 πριν το τέλος για το τελικό 10-10 το οποίο δίνει από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα.

 

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΑΕΚ 10-10 (3-4, 0-2, 2-2, 5-2)

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 1, Παπαδημητρίου, Κοτσάφτης, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 3, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ιπ., Λιαπάκης 2, Τσαχειλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Ράντζεν 4, Στελλάτος, Βέκκος 2, Μαυρωτάς Αρ., Κατσινούλας, Παυλιδάκης, Παπάκος Κ.