ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διακρίσεις του Α.Ο.Π.Φ. στους αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης, στην κατηγορία Εφήδων-Νεάνιδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων & Παγκορασίδων

1η ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ, 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  

(25-29.7.2020 – ΑΘΗΝΑ)

Μετά τα ιδιαίτερα καλά και εντυπωσιακά αποτελέσματα της κολυμβητικής μας ομάδας, στη φετινή διοργάνωση των αγώνων του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης, στην κατηγορία Εφήδων-Νεάνιδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α & Β, στις 25 έως τις 29 Ιουλίου 2020, στην Αθήνα, ο Α.Ο.Π.Φ και φέτος  συνεχίζει να κατατάσσεται στις κορυφαίες ομάδες, παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες της φετινής χρονιάς του κορωνοϊού.

Γι’ αυτές τις ιστορικές διακρίσεις του κολυμβητικού τμήματος του Α.Ο.Π.Φ., ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, τους κολυμβητές-τριες της ομάδας μας, στους γονείς τους καθώς και στους προπονητές τους, που οδήγησαν τον σύλλογο μας στη 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης στην κατηγορία των Νεάνιδων και στη 2η θέση της γενικής κατάταξης Νεάνιδων-Εφήβων!

Θα ακολουθήσει άλλη πιο αναλυτική ανακοίνωση με τους χρόνους επιδόσεων και τις διακρίσεις των κολυμβητών-κολυμβητριών μας.

Το Δ.Σ του Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ και οι εφόροι του κολυμβητικού τμήματος εύχονται καλή συνέχεια με ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στους αθλητές-τριες της ομάδας μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν, στην OPEN εθνική κατηγορία (ανδρών-γυναικών), σε μία περίπου βδομάδα.

30-7-2020

Ο γενικός αρχηγός/έφορος του τμήματος και πρόεδρος του Δ.Σ

Νίκος Δέτσης