ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΟ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΟ

Το Φάληρο επιβλήθηκε 12-7 του Εθνικού στον Πειραιά

Με εκτός έδρας νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν το Παλαιό Φάληρο, καθώς επιβλήθηκε με 12-7 επί του Εθνικού στον Πειραιά, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε και η 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Ανδρών και με τον οποίο έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου παίρνει την 7η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 (με 30 β.), ξεπερνώντας τον Πανιώνιο, ενώ ο Εθνικός έμεινε 6ος (32 β.), κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΝΟ Γλυφάδας (33 β.) κρατάει την 5η προνομιούχο θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο (Γιούρο Καπ).

Οι Φαληριώτες μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν με 7-2 στο ημίχρονο, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 3 γκολ ήταν ο Γαρδίκας, που φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι του Φαλήρου αφού την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη γαλλική Νις.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 7-12

Οκτάλεπτα: 2-4, 0-3, 2-2, 3-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Θαλασσινός, Κουτσιαλής, Βαλλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης 2, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης, Ζωγράφος, Ματθαίου, Μπελέσης, Ξυλούρης.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 3, Αλαφραγκής 1, Κουρμελές, Δίπλαρος 1, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος 1, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Αθυμαρίτης, Κοντονής 1, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Κόκκινος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

koe.org.gr

________