ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Επιστρέφουμε στα γήπεδα τένις του Α.Ο.Π.Φ. – Διαβάστε τι πρέπει να γνωρίζετε

Επιστρέφουμε στα γήπεδα τένις του Α.Ο.Π.Φ. – Διαβάστε τι πρέπει να γνωρίζετε

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τους προπονητές σας.

Διαβάστε αναλυτικά τι πρέπει να προσέχουμε: 

Την Τρίτη (05/05), τα ανοιχτά γήπεδα θα μπορούν να ανοίξουν για τους αθλητές, με απαραίτητη όμως προϋπόθεση να τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που δημιουργήθηκαν από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεντρώνονται στον παρακάτω δεκάλογο:

1. Τηρούμε κατάλογο για όσους εισέρχονται στην αθλητική εγκαταστάση. Διαμορφώνουμε τους χώρους ώστε οι αθλητές – προπονητές – προσωπικό να μπαίνουν μόνο από μια (την ίδια πάντα) είσοδο, με τη διαδικασία που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 2. Διεξάγουμε έλεγχο των εισερχομένων στους αθλητικούς χώρους μέσω της συμπλήρωσης ερωτηματολογίου με το πρόσφατο ιστορικό τους. Πέραν των αθλητών, όλοι οι υπόλοιποι φοράνε μάσκες.

3. Κρατάμε απόσταση δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο. Δεν κάνουμε χειραψίες ή εναγκαλισμούς με άλλο άτομο.

4. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα δικά μας αθλητικά είδη, τα οποία και θα πλένουμε στο σπίτι μας.

5. Προτιμάμε τη μεταφορά προς και από τον αθλητικό χώρο με το δικό μας μέσο μεταφοράς.

6. Ενημερώνουμε άμεσα σε περίπτωση που έχουμε συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, υπέρμετρης κόπωσης και μυαλγίες.

7. Αν έρθουμε, στη διάρκεια της προπόνησης, σε επαφή με άλλο άτομο αρχικά πλένουμε διεξοδικά τα χέρια μας ή χρησιμοποιούμε αντισηπτικό και στη συνέχεια ξεπλένουμε το πρόσωπό μας. Όσον αφορά στη χρήση οργάνων, απολυμαίνονται μετά τη χρήση ανά αθλητή.

8. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά δικά μας μπουκάλια με νερό, κατά προτίμηση εμφιαλωμένο. Δεν τα μοιραζόμαστε με κανένα άλλο άτομο!

9. Τα αποδυτήρια, τα ντους, το γυμναστήριο και τα κυλικεία της εγκατάστασης παραμένουν κλειστά. Αποφεύγουμε τις τουαλέτες.

10. Αν τα ρούχα προπόνησης απολυμαίνονται από την ομάδα, τα βάζουμε σε υδατοδιαπερατή τσάντα και τα αφήνουμε στη μέριμνα του συλλόγου.

•μένουμε συντονισμένοι με τον Α.Ο.Π.Φ.