ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥ ΤΕΝΙΣ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΕΝΙΣ

Ξεκίνησαν τμήματα τένις Special Olympics στον Α.Ο.Π.Φ. – Βίντεο

Στον Αθλητικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου ξεκίνησαν οι προπονήσεις στα τμήματα τένις για αθλητές Special Olympics τη Μ. Δευτέρα, όπως προβλέπεται μετά από σχετικές ανακοινώσεις των κκ Νίκου Χαρδαλιά και Σωτήρη Τσιόδρα, για αθλητικούς συλλόγους που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν τέσσερα αθλητικά σωματεία τένις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Special Olympics. Ένα από αυτά είναι του Α.Ο.Π.Φ. στο Π. Φάληρο όπου και προπονούνται ο Αλέξανδρος και ο Αρίσταρχος 11 ετών και ο Στέφανος 10 ετών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξε από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του Α.Ο.Π.Φ. και ο Πρόεδρος του Ομίλου Νίκος Δέτσης

Ο προπονητής των αθλητών τένις Άγγελος Προβιάς δήλωσε για το πρόγραμμα και την προπόνηση των παιδιών: « Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. και ειδικά με τους αθλητές τένις των Special Olympics. Στα γήπεδα του Α.Ο.Π.Φ. έχουμε τη δυνατότητα με τα παιδιά να προπονούμαστε  σε ένα περιβάλλον σεβασμού, αποδοχής και κοινωνικής ένταξης ενώ ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα της πανδημίας καθώς οι αθλητές του Α.Ο.Π.Φ. θα πάρουν μέρος σε αγώνες τένις. Είναι κάτι το οποίο περιμένουν με αγωνία και χαρά.»

Ο κ. Παύλος, πατέρας του Στέφανου του αθλητή τένις του Α.Ο.Π.Φ.,  αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία των Special Olympics: « Η πρωτοβουλία αυτή είναι σημαντική για τα παιδιά καθώς θα τα βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν, να αποκτήσουν δεξιότητες και φυσικά να αθλούνται.»   

 

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του Α.Ο.Π.Φ.: «Ο Δήμος Π. Φαλήρου θα σταθεί αλληλέγγυος σε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια που κάνει ο έφορος του τένις του Α.Ο.Π.Φ. Γιώργος Πράπας  γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουμε τα παιδιά, τους αθλητές των Special Olympics από τα σπίτια για να αθληθούν και να απολαμβάνουν τη ζωή. Έτσι θα στείλουμε το μήνυμα και σε άλλους γονείς».