ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ

Α.Ο.Π.Φ.: ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19_03-4-2020

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ: ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19_0342020

Αγαπητοί αθλητές, γονείς, μέλη και στελέχη τουσυλλόγου μας

Όπως έχει ανακοινωθεί προ ημερών έχουν ανασταλεί όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου μας, βάσει και του ΦΕΚ833Β/12-3-2020. Απότι φαίνεται η αναστολή αυτή θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τον Μάϊο.

Στα πρώτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης ήταν και η υπαγωγή των αθλητικών ομίλων στα μέτρα στήριξης, μεταξύ των οποίων είναι και ο Α.Ο.Π.Φ. Ήδη από πλευράς μας ολοκληρώσαμε τις διαδικαστικές λογιστικές ενέργειες και οι εργαζόμενοι στον σύλλογο έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα αυτό.

Βιώνοντας πλέον όλοι μας την δύσκολη αυτή κατάσταση, που έχουμε βρεθεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού covid-19 και μετά το πρώτο «σοκ», ο Α.Ο.Π.Φ έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του,ως το μεγαλύτερο σωματείο του Δήμου μας, καλείται με τη σειρά του να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη κατάστασηκρίσης, απέναντι στους αθλητές του, στους γονείς αλλά και στο στελεχιακό του δυναμικό.

Έτσι από τις πρώτες μέρες αναστολής, άρχισαν να οργανώνονται από όλα τα αθλητικά τμήματα, αθλητικά προγράμματα, για την όσο γίνεται καλύτερηπροσαρμογή των αθλητών-τριών μας στην παραμονή τους στο σπίτι. Τα παιδιά μας συνεχίζουν να αποτελούν προτεραιότητα για τους προπονητές μας, οι οποίοι απασχολούνται σχεδόν καθημερινά για την διατήρηση της φυσικής τους κατάστασης, αλλά και της επαφής τουςμε τον αθλητισμό, που τόσο αγαπάμε όλοι.

Αυτές τις στιγμές επιβάλλεται να ακονίσουμε την υπομονή μας, τις αντοχές μας, την πίστη μας και την υπευθυνότητα μας ώστε να βρεθούμε ξανά μαζί έχοντας κατακτήσει την πιο μεγάλη μας νίκη, αυτή της ζωής.Αυτή η κρίση προσδοκούμε να φέρει τους ανθρώπους πιο «κοντά» και να αναδείξει τη σημαντικότητα της κοινωνικής ευθύνης. Κατά αυτό τον τρόποαντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που προέκυψαν από την επιβεβλημένη απομόνωση στο σπίτι και την αποφυγή των κοινωνικών επαφών σκεφθήκαμε να λειτουργήσει τηλεφωνική γραμμή δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης για τους αθλητές και τις οικογένειές τουςαπό τον αθλητικό ψυχολόγο μας, Δημήτρη Πετρούνια. (η τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης είναι :6978277143. Μπορείτε να στείλετε SMS ώστε να οριστεί η δωρεάν εξ αποστάσεως συνεδρία)

Κατά αυτό τον τρόπο:

1. Παραμένουμε σε «αγωνιστικό» ρυθμό,

2. Συντηρούμε την αγωνιστική μας διάθεση και ικανότητα,

3. Κατανικάμε την ανία στο σπίτι,

4. Διατηρούμε υγιή την ψυχολογική και σωματική μαςκατάσταση.

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο και ευχόμαστε να περάσουμε όλοι μας αυτή την περιπέτεια με τα λιγότερο δυνατόν προβλήματα.

Νίκος Δέτσης
Πρόεδρος Δ.Σ.