ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΟΠΦ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση κοπή πίτας του Α.Ο.Π.Φ. για το 2020!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Π.Φ. πραγματοποίησε με επιτυχία στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δήμου Π. Φαλήρου “ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ” την ετήσια κοπή της πίτας του Ομίλου μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν τιμητικές βραβεύσεις καθώς και οι καθιερωμένες βραβεύσεις των αθλητών του Α.Ο.Π.Φ. για τις αγωνιστικές επιτυχίες του 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Υπουργός Εσωτερικών  Π. Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης  Ν. Παπαθανασίου, ο πρώην Δήμαρχος Π. Φαλήρου και νυν βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Χατζηδάκης, ο πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής & βουλευτής Σύριζα Γ. Μπαλάφας , ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γ. Φωστηρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Φαλήρου Ν. Χρυσοβερίδης, οι Αντιδήμαρχοι Π. Φαλήρου Α. Πανταζής, Γ. Ασημακόπουλος, Μ. Μιχαηλίδης, Α. Κορόμηλος και Ν. Γιάκοβλεφ, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΠΟ.Α.ΚΕ Μ. Κουμεντάκος & Ν. Φιλιππόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Π. Φαλήρου Α. Δούμας, η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ., Ο. Αναστασοπούλου,  οι δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Φαλήρου Α. Αναγνωστόπουλος, Δ. Μητρέλλος, Μ. Μιχαλοπούλου, Γ. Βουλγαρέλλης, Χ. Παπακωστόπουλος & Γ. Βασιλείου, ο πρώην γεν. διευθυντής της Βουλής Θ. Θεοδωρόπουλος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Παναγιώτης Δημάκος, οι πρώην πρόεδροι του ΑΟΠΦ Κ. Κεραμιδάς & Σ. Πολυχρόνης, η πρόεδρος του Γ.Ο.Π.Φ «η ΑΡΜΟΝΙΑ» κ. Ελ. Μιχοπούλου, οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων Α.Σ. ΠΕΡΑ & Α.Ο. ΤΑΤΑΥΛΑ Α. Ζώτος & Δ. Αράπογλου, ενώ επιστολές χαιρετισμού απέστειλαν ο Υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης, καθώς και ο πρώην Υφυπουργός αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης.    

 

Δείτε στα διαδικτυακά μας προφίλ τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Α.Ο.Π.Φ. – φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.

FACEBOOK  TWITTER  INSTAGRAM

*Θα ακολουθήσουν αναλυτικά δημοσιεύματα με φωτογραφίες και βίντεο της εκδήλωσης. 

*Οι αθλητές και αθλήτριες του Ομίλους μας οι προπονητές και οι παράγοντες για ακόμη μια φόρα έδωσαν το μήνυμα ότι ο ΑΟΠΦ είναι παρόν σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.  

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020