ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τιμήθηκε ο κολυμβητής του Α.Ο.Π.Φ. Γιάννης Γεωργαράκης από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε. τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς, αλλά και επιφανείς προσωπικότητες και εταιρείες που στηρίζουν το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ανάμεσα στους αθλητές που τιμήθηκαν ήταν και ο Γιάννης Γεωργαράκης ο κολυμβητής του Α.Ο.Π.Φ. και πολλές φορές Πανελληνιονίκης. Ο Γιάννης Γεωργαράκης κατέκτησε την 10η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στα 4Χ100μ ελεύθερο και κέρδισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Αναλυτικά τιμήθηκαν στην εκδήλωση οι αθλητές μαζί με τους προπονητές τους, που εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο μέσα στο 2019: Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Ανδρέας Βαζαίος, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεφ, Γιάννης Γεωργαράκης, Απόστολος Παπαστάμος, Νίκος Μαυρομμάτης, Μαρία Πρεβολαράκη, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής, Γιάννης Μιτάκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

*Γιάννη σ ευχαριστούμε!